Tempus Fugit

De tijd vervliegt

Dit is een plek waar mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten met elkaar in verbinding komen en tijd ophoudt te bestaan.

We starten ‘s ochtends met een gezellige ontbijttafel. Daarna gaan we samen aandacht geven aan je verlangens en dromen. Met elkaar dringen we door tot de kern van wat je echt wilt en kijken we welke inspirerende uitstapjes, ontmoetingen en activiteiten hierbij aansluiten. Door middel van het volgen van je inspiratie en het doen waar je zin in hebt, zullen de meest bijzondere ontwikkelingen plaatsvinden en zul je het gevoel hebben dat je even buiten de tijd leeft. Niets moet, alles mag. We combineren de kracht van gericht focussen (mannelijk) en het volledig openen voor het ontvangen (vrouwelijk) van alles dat bijdraagt aan het realiseren van jouw droom.

Sfeerimpressie

Fotogalerij

De ziel van Umbrië

Leven vanuit je hart

Laat je onderdompelen in de energie van Umbrië en laat je inspireren door de hartelijkheid, passie en openlijk gedeelde emoties van de Italianen. Hier wordt je passie en grootsheid gestimuleerd, gewaardeerd en gevierd. Mensen leven vanuit het hart en delen hun authentieke zelf. Verbinding en co-creëren staat voorop. Hulp wordt spontaan aangeboden en dingen ontstaan moeiteloos. Binnen de kortste keren stellen ze je voor aan de juiste mensen. Ze hoeven je niet te begrijpen om te kunnen voelen met wie je een match bent. Door hier een tijdje te zijn ga je ontdekken hoe eenvoudig dromen realiseren kan zijn en dat het een logisch gevolg is van het leven vanuit je hart en het spontaan volgen van de flow in het moment. Dat is de reden waarom wij naar Italië gekomen zijn en wij dit alles met jullie willen delen vanuit deze plek. 

Sprankelparadijs locatie

Bereikbaarheid

Vlieg op Perugia, Rome, Pisa, Bologna, Ancona of Florence. Je kunt via internet heel voordelig een auto boeken, afhalen op het vliegveld en gebruiken tijdens je verblijf. Vanaf Perugia is het een half uur rijden. Vanaf de overige steden ongeveer 2 uur.

Omgeving

Pittoreske middeleeuwse dorpjes, oogverblindende vergezichten, inspirerende culturele steden en festiviteiten, rustgevende natuur, authentieke markten met streekproducten; we hebben alles voor je verzameld in onze UmbriaSoul gids.

Thuishaven

Het Sprankelparadijs bestaat uit gezellige appartementen; allen met Wi-Fi, eigen zithoek, keukentje en badkamer. In de knusse groepsruimte komen we samen om te eten, loungen, plezier te hebben en inspirerende gesprekken te delen met elkaar.

Mogelijkheden

Gepassioneerde wijn- en olijfolie verbouwers bezoeken, delicatessen van de streek proeven, verbindende diners, een sessie of trip met paarden, een ontspannende massage, samen koken, zingen, dansen, film kijken, muziek maken… De mogelijkheden zijn oneindig!

Pin It on Pinterest

n/a