Heb jij ook zo’n verlangen naar het gevoel van ruimte? Ruimte en vrijheid? Ruimte om te ademen, ruimte om nieuwe keuzes te maken, ruimte om spontaan te zijn, ruimte om jezelf te zijn, ruimte om jezelf te (her)ontdekken, ruimte om te veranderen, ruimte om te voelen en ruimte om te openen.

Openen voor nieuwe gedachten, openen voor nieuwe mogelijkheden, openen voor nieuwe verbindingen, openen voor nieuwe ontmoetingen, openen voor nieuwe vormen van zelfexpressie, openen voor je intuïtie…

Ik heb de afgelopen tijd heel veel van dat alles gedaan en ik besefte me dat dat verlangen alleen maar groter en groter werd. Naar mate ik mezelf er meer en meer aan overgaf, merkte ik dat er geen weg meer terug was. Ik kon en kan niet langer dingen doen die niet echt goed voelen. Alles wat niet helemaal lekker voelde werd stap voor stap vervangen door het maken van keuzes die beter voelden.

En ja, daar kwamen af en toe echt wel flinke emoties bij kijken, want alles wat ‘normaal’ was werd opgeschud. En is het wel oké als je niet meer ‘normaal’ bent en je ‘normaal’ gedraagt? Tja, die vraag kunnen we alleen maar zelf beantwoorden. Om er uiteindelijk achter te komen dat alleen onze eigen mening er werkelijk toe doet. Dat is de creërende factor in ons leven.

Wanneer je merkt dat je niet anders meer kunt, dan moet je wel. En dan is het belangrijk dat je jezelf daarin leert steunen. Net zo lang totdat je weet dat kiezen wat het beste voelt voor jou eigenlijk altijd de enige optie is, en je dit met steeds meer gemak gaat doen.

Leven in Ultieme Vrijheid

De hele Sprankelcommunity staat in het teken van Leven in Ultieme Vrijheid. De subtitel van de Online Opleiding tot Bewuste Creator waar ik ooit mee begon. Het eerste product dat ik creëerde, ongeveer 6 jaar geleden. Niet langer in theorie, maar in de praktijk. Echt in je dagelijkse leven. Bij elke gedachte die je kiest, bij elk gevoel dat er in je opkomt, bij elke beslissing die je neemt, bij elk gesprek dat je hebt, bij elke activiteit die je onderneemt, bij elk initiatief dat je oppert, bij elke mogelijkheid die zich aandient… 

De Sprankelcommunity is een cadeau aan mezelf om zo te kunnen leven. Maar het is ook een cadeau aan jou. Aan ons. Wie ‘ons’ ook moge zijn en hoe vaak die samenstelling ook mag gaan veranderen. Daar is het juist geschikt voor. Om open deuren te bieden. Deuren die je naar binnen kunnen leiden, maar ook deuren die je naar buiten kunnen begeleiden.

Deuren die je naar binnen kunnen leiden, maar ook deuren die je naar buiten kunnen begeleiden. Dat zijn de deuren van de Sprankelcommunity in het Sprankelparadijs.

Onze verhalen zijn toe aan upgrades, onze levens zijn toe aan updates, onze relaties zijn toe aan make-overs… Dit is een beweging die we niet tegen kunnen houden. De Stroom zal zich toch wel in ons roeren en ons aansporen om nieuwe keuzes te maken. En het mooie is dat elk moment letterlijk een nieuw begin is. Elk moment is een totaal nieuwe manifestatie, een nieuwe creatie.

In de Sprankelcommunity kunnen we hier bewust gebruik van maken en mee spelen. Kunnen we sneller van gedachten veranderen als we dat wensen. En die vrijheid is zo enorm belangrijk. Want onze gedachten creëren onze realiteit. Wanneer we ons niet vrij voelen om van gedachten te veranderen, hoe kan onze realiteit dan veranderen?

Wanneer we ons niet vrij voelen om van gedachten te veranderen, hoe kan onze realiteit dan veranderen?

Je kunt en mag van gedachten veranderen over alles. Ik herhaal: je kunt en mag van gedachten veranderen over ALLES. ALTIJD en OVERAL en in contact met IEDEREEN. Dat bepalen zij namelijk niet, maar jij. Dat zul je echt Zelf moeten doen, want de mensen om ons heen zijn enkel spiegels van datgene wat we zelf geloven maar ons niet altijd bewust van zijn.

Dus hoe fijn is het, om jezelf te kunnen omringen met een groep mensen die dit pad ook ingeslagen zijn?

Hoe fijn is het om niet alleen in alle vrijheid beslissingen te nemen over wat je wilt, maar ook nog eens in alle vrijheid beslissingen te nemen over wat waar en werkelijkheid is, voor jou?

Wanneer je gaat beseffen dat je zo vrij bent dat je kunt kiezen wat jouw realiteit is, ongeacht je huidige omstandigheden, dan ben je jezelf bewust van je ultieme vrijheid.

Wanneer je gaat beseffen dat je zo vrij bent dat je kunt kiezen wat jouw realiteit is, ongeacht je huidige omstandigheden, dan ben je jezelf bewust van je ultieme vrijheid. En als je het dan ook nog eens als de normaalste zaak van de wereld gaat zien dat jouw realiteit zich aanpast aan jouw beslissing over wat waar is, dan LEEF je ook echt in ultieme vrijheid. En daar gaat het wat mij betreft om in de Sprankelcommunity.

Het is geen plek waar je dingen aangeleerd wordt. Want dat staat lijnrecht tegenover leven in ultieme vrijheid.

Het is een plek waar je gezien wordt in jouw ultieme vrijheid. En waarin ik je uitnodig om samen gebruik te maken van alle mogelijkheden van die ultieme vrijheid. En op alle mogelijke manieren van dit aardse Sprankelparadijs te genieten, met elkaar!

Wil je meer weten en je aansluiten bij deze Sprankelbeweging?

Klik dan hier om naar de pagina van de Sprankelcommunity te gaan. Onderaan de pagina zul je een knop vinden waarmee je jezelf kunt aanmelden.

Je bent van harte welkom!

Stromende sprankels,

Mariëlle Duijndam

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Miss Moeiteloos | Sprankelparadijs Initiator | Wet van Aantrekking Specialist
Ik verken het leven vanuit de 5e dimensie en speel met de ongelimiteerde mogelijkheden van het magische kwantumveld waarin we leven. Ik ben de creator van het Sprankelparadijs, facilitator van Sprankelcirkels en partyhost van de Sprankelcommunity; een Sprankeloase vrij van tijd en ruimte waarin je kunt shiften van werkelijkheid zo vaak en zoveel je wilt. Onze realiteit volgt ons voorbeeld, dus laten we er iets moois van maken!

Laatste berichten van Mariëlle Duijndam (toon alles)

Pin It on Pinterest