Kennismakingsmiddag Opleiding tot Bewuste Creator

In januari start er weer een nieuwe opleidingsronde van de Opleiding tot Bewuste Creator, gegeven door Vanessa van Loon en Arjen Tolk. Het is onze passie om vanuit ons hart te leven en wij willen jou graag inspireren om ook het pad van je hart te volgen. Als je vanuit je hart leeft, en bewust samenwerkt met het Universum, dan komen de meest geweldige dingen op je pad. Ben jij er klaar voor om dit pad ook te gaan bewandelen? Dan nodigen wij je van harte uit om op onze kennismakingsmiddag te komen!

Wat gaan we doen?

We zullen deze middag gaan intunen op wat het volgen van je hart en bewust creëren precies inhoudt en wat het je kan opleveren. Het is een voorproefje van de Opleiding tot Bewuste Creator, die in januari start (3-maanden programma met fysieke bijeenkomsten, online webinars en een lang weekend in het Sprankelparadijs in Italië). Verdere inhoudelijke details volgen tijdens de kennismakingsmiddag.

Waar zal de opleiding over gaan?

Klik hier om alvast meer informatie te lezen over de Opleiding tot Bewuste Creator zoals hij door Mariëlle Duijndam gecreëerd is. Deze zal door ons gebruikt worden als basis om met elkaar in de praktijk mee aan de slag te gaan, zodat het echt begint te leven voor je en je het in je dagelijkse realiteit zult kunnen integreren.

Wie zijn wij?

Wij zijn Arjen Tolk & Vanessa van Loon. Beide hebben we de Opleiding tot Sprankelcoach gevolgd bij Mariëlle Duijndam. Daarnaast is Arjen ook de partner van Mariëlle en genieten zij al 10 jaar van een hele bijzondere relatie waarin ze volledig samenleven als bewuste creators en elkaar vrij laten om hun eigen intuïtie te kunnen volgen. In Vanessa heeft Arjen een geweldige co-creatiepartner gevonden om samen de deuren van het Sprankelparadijs te openen voor mensen die aan het begin staan van hun reis als de bewuste creators van hun eigen realiteit.

Leven in Ultieme Vrijheid en Leven vanuit je Hart kan in het begin best spannend zijn. Je gaat een heleboel oude manieren van kijken, denken en leven omgooien en dan is het erg fijn als je dit kunt doen in contact met een groep mensen die door ditzelfde proces heen gaan en al zijn gegaan. Wij voelen heel veel enthousiasme en liefde om iedereen die hier naar verlangt hierbij te ondersteunen door je een ruimte te bieden waarin je met plezier kunt shiften naar de volgende dimensie in jouw leven(sgeluk).

Mariëlle zal ons richting het einde van de opleiding opwachten in het Sprankelparadijs in Italië, voor een ongelofelijk ervaring die je in het hart van je essentie en jouw droomleven zal brengen. Door te zien en horen hoe anderen hun droomleven daadwerkelijk gerealiseerd hebben, zal ook jij het innerlijke weten gaan ontdekken dat werkelijk alles mogelijk is en dat alles wat je hiervoor nodig hebt nu al voor je klaar staat.

Wanneer?

Zaterdag 11 november 2017

11-11 is een prachtige datum voor als je iets nieuws in je leven wilt gaan manifesteren.

“Wanneer je de getallenreeks 111 of 1111 ziet opduiken is het een groot teken van een gouden kans. Beide reeksen betekenen dat zich een “doorgang” geopend heeft waarin je intenties en doelen zich uiterst snel zullen manifesteren.”

— Doreen Virtue

Tijd?

13.00-17.00 uur

Investering?

€ 17,50

Dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Waar?

Boerderij Fortzicht
Voordorpsedijk 35
3737 BL Groenekan

Aanmelden?

Aanmelden kan via onderstaande knop.
We stellen het op prijs als je jezelf tijdig aanmeldt in verband met alle voorbereidingen.
Je bent van harte welkom en we kijken uit naar je komst!

Liefs,

Vanessa & Arjen

Entree kennismakingsmiddag Opleiding tot Bewuste Creator
10 november 2017
23:00
17.50
|||::
Voordorpsedijk 35, 3737 BL Groenekan, Nederland

Pin It on Pinterest

n/a