Sprankelcirkel Avond – Delft

“One who is connected to the Energy Stream is more powerful than a million who are not. And two who are harmoniously focused and connected to the Energy Stream brings about a co-creative endeavor that cannot be matched by anything else in all of the Universe.” 

— Abraham-Hicks

 

Sprankelcirkel – De Flow

Landen in de Sprankelstroom

We openen de Sprankelcirkel met het openen van alle chakra’s in ons lichaam, zodat de levensenergie van boven naar beneden en van beneden naar boven vrij kan stromen. Zo staan we in direct contact met hemel en aarde en kunnen we de inspiratie voor de Sprankelcirkel gaan ontvangen.

Shift van 3D naar 5D Bewustzijn
Wanneer we van binnen en van buiten sprankelen zul je begeleid worden naar een 5D perspectief op jezelf, je lichaam, je leven, je relaties, je werk en je inkomen. Deze Shift zorgt ervoor dat je energie nog meer kan gaan stromen en je jezelf steeds meer gaat ervaren vanuit het perspectief van Wie Je Werkelijk Bent. Oftewel: de Creator van je complete werkelijkheid en een multidimensionaal bewustzijn dat leeft in een magisch kwantumveld vol ongelimiteerde mogelijkheden waar je onbeperkt uit kunt kiezen.

Shift van Identiteit & Werkelijkheid
Ben je jezelf eenmaal weer bewust van Wie je Werkelijk Bent en wat je mogelijkheden in dit moment zijn, dan kunnen we ermee gaan spelen. Wie zou je graag willen zijn? Hoe zou je je graag willen voelen? Wat zou je willen dat nu werkelijkheid is voor jou? Wat zou je graag zijn, doen of hebben? Jij geeft aan wat je wilt en wij helpen je om in contact te komen met de gevoelsessentie van je verlangen. We kunnen het niet voor je doen, maar we kunnen je de frequenties van jouw gewenste realiteit wel aanbieden. En wanneer we dit met elkaar in een groep doen, dan is dat superkrachtig.

Leven vanuit je nieuwe Realiteit
Wanneer je geland bent in je nieuwe gevoelsessentie kunnen we de interactie aangaan vanuit deze nieuwe versie van jezelf en je leven. Zo kun je er steeds meer vertrouwd mee raken en kan de Wet van Aantrekking gaan reageren op de nieuwe mix van vibraties die jij uitzendt.

 

Sprankelcirkel – Het Effect

Volop genieten vanuit je sprankelende staat van Zijn
Het effect van een Sprankelcirkel kan zijn dat je jezelf meer open, meer stromend, meer jeZelf voelt dan misschien wel ooit eerder in je leven. Grootser, wijzer, mooier, leuker, dan je wellicht ooit gedacht had. Krachtiger, machtiger, steviger, sterker, stabieler, vrijer, blijer en sprankelender dan je mogelijk ooit geweest bent. Onze hoofdfocus ligt op het toelaten van deze Shift in het NU-moment.

 

Sprankelcirkel – Het Gevolg

De werkelijkheid om je heen past zich aan aan jou

De Shift die je tijdens de Sprankelcirkel maakt heeft tot gevolg dat je fysieke realiteit vanzelf mee gaat shiften. Want wat je denkt en hoe je je voelt en wat manifesteert, is altijd een vibrationele match. Wat je Bent wordt werkelijkheid. Tijdens de Sprankelcirkel maak je een begin met het leven vanuit je nieuwe Zelf en nieuwe Realiteit. Indien gewenst kun je hier in onze Sprankelcommunity met behulp van online Sprankelcirkels over een langere periode mee verder gaan. Zo kun je steeds meer vertrouwd raken met je nieuwe staat van Zijn en de gedachten die daar een match mee zijn. Daarnaast kan het ook een hele fijne manier zijn om jezelf steeds meer te laten wennen aan de Shift van een 3D naar een 5D levensstijl en bewustzijn.

 

Sprankelcirkel – De Facilitator

Mariëlle Duijndam

Al sinds mijn 14e ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Bewust je eigen realiteit creëren en laten manifesteren is mijn grootste passie gebleken. Moeiteloos en met plezier leven, in ultieme vrijheid. De valkuil is dat je dit met het toepassen van processen nooit bereikt. Je komt altijd uit op het punt dat je het procesgerichte, lineaire denken los moet laten en je moet overgeven aan de Leegte en het Niet-Weten in het NU. Zodat je vervolgens moeiteloos kunt landen in je gewenste ervaring. De ervaring waarin je bent, doet en hebt wat je wilt. De realiteit die er nu al is.

Ik houd ervan om in die Leegte te zijn,
om compleet beschikbaar te worden,
voor mijn intuïtie.

Om te volgen wat fijn(er) voelt,
in het moment, voor mij.

En de ruimte te creëren,
waarin we elkaar op deze manier,
wérkelijk kunnen ontmoeten.

Voorbij wat je nu denkt,
dat je bent, hebt en doet.

Het vraagt om lef en moed,
om deze mate van overgave aan te durven,
maar het brengt tegelijkertijd,
de grootste opluchting, vreugde en vrijheid.

Meesterschap over je eigen realiteit.

 

Sprankelcirkel – De Deelnemers

Ervaringen die deelnemers naderhand met ons deelden:

“Gisteravond kon ik mijn bed niet inkomen, omdat ik mezelf opeens zo leuk vond, ha ha. Ik kan me niet herinneren dat ik dat eerder heb ervaren. Yoh, wat is dit dan?! En vanmorgen na het wakker worden besefte ik dat ik vanbinnen weer helemaal aan het bubbelen was, een gevoel dat er heel lang niet is geweest. Geweldig! En dat maakt de naam Sprankelparadijs opeens helemaal duidelijk… 🙂 “

 

Klaar voor de Sprankelshift?

Meer ontvangen door meer te ontspannen?

Heb je zin om samen het avontuur aan te gaan, het onbekende te omarmen, hier vertrouwd mee te raken en plezier mee hebben? Meld je dan aan voor deze of één (of meer) van onze andere Sprankelcirkels op de Sprankelagenda. Met een overnachting in het leuke centrum van Delft kun je een Sprankelcirkel Avond en een Sprankelcirkel Ochtend ook perfect met elkaar combineren. Het effect van de Sprankelcirkel Avond kan dan supermooi doorwerken tijdens de Sprankelcirkel Ochtend en je bent er zelf echt even lekker tussenuit.


Deelname aan deze Sprankelcirkel is €25,- 

Vanaf 19:00 uur ben je welkom en staat de thee klaar. We starten om 19:30 uur.

Je kunt jezelf aanmelden door je betaling over te maken via onderstaande betaalknop.

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.

 

 

 

 

|||::
Doelenstraat 29, 2611 NR Delft, Nederland

Pin It on Pinterest