Sprankelcirkel met Mariëlle Duijndam

“One who is connected to the Energy Stream is more powerful than a million who are not. And two who are harmoniously focused and connected to the Energy Stream brings about a co-creative endeavor that cannot be matched by anything else in all of the Universe.” 

— Abraham-Hicks

 

Sprankelcirkel – De Stroom

Landen in de Sprankelstroom

We openen de Sprankelcirkel met een bereidheid om te voelen wat er nu is en het verwelkomen van alles wat op dat moment te voelen valt. Vanuit deze overgave landen we vanzelf in onze eigen unieke Sprankelstroom. Je focus is volledig gericht op het contact met jezelf en het verlangen om trouw te zijn aan deze verbinding en de natuurlijke zelfexpressie die hieruit voort komt. We laten onze levensenergie oordeelloos steeds vrijer stromen in onze geest en ons lichaam. Hierdoor staan we open in contact met hemel en aarde en kan onze intuïtie moeiteloos doorkomen.

Shift van 3D naar 5D Bewustzijn
Tijdens de volgende fase zul je herinnerd worden aan een 5D perspectief op jezelf, je lichaam, je leven, je relaties, je werk en je inkomen. Deze Shift zorgt ervoor dat je energie nog meer kan gaan stromen en je jezelf steeds meer gaat ervaren vanuit het perspectief van Wie Je Werkelijk Bent. Oftewel: de Creator van je complete werkelijkheid en een multidimensionaal bewustzijn dat leeft in een magisch kwantumveld vol ongelimiteerde mogelijkheden waar je onbeperkt uit kunt kiezen.

Shift van Identiteit & Werkelijkheid
Ben je jezelf eenmaal weer bewust van Wie je Werkelijk Bent en wat je mogelijkheden in dit moment zijn, dan kunnen we ermee gaan spelen. Wie zou je graag willen zijn? Hoe zou je je graag willen voelen? Wat zou je willen dat nu werkelijkheid is voor jou? Wat zou je graag zijn, doen of hebben? Jij geeft aan wat je wilt en wij helpen je om in contact te komen met de gevoelsessentie van je verlangen. We kunnen het niet voor je doen, maar we kunnen je de frequenties van jouw gewenste realiteit wel aanbieden. En wanneer we dit met elkaar in een groep doen, dan is dat superkrachtig.

Leven vanuit je nieuwe Realiteit
Wanneer je geland bent in je nieuwe gevoelsessentie kunnen we de interactie aangaan vanuit deze nieuwe versie van jezelf en je leven. Zo kun je er steeds meer vertrouwd mee raken en kan de Wet van Aantrekking gaan reageren op de nieuwe mix van vibraties die jij uitzendt.

 

Bovenstaande Stroom is voornamelijk een beschrijving van de intentie voor de dag. De meest perfecte flow zal vanzelf moeiteloos ontstaan.

Tussendoor zullen we genieten van een lekkere lunch, thee, water, fruit, nootjes en chocola. Deze zijn inbegrepen in de prijs.

 

Sprankelcirkel – Het Effect

Volop genieten vanuit je sprankelende staat van Zijn

Het effect van een Sprankelcirkel kan zijn dat je jezelf meer open, meer stromend, meer jeZelf voelt dan misschien wel ooit eerder in je leven. Grootser, wijzer, mooier, leuker, dan je wellicht ooit gedacht had. Krachtiger, machtiger, steviger, sterker, stabieler, vrijer, blijer en sprankelender dan je mogelijk ooit geweest bent. Onze hoofdfocus ligt op het toelaten van deze Shift in het NU-moment.

 

Sprankelcirkel – Het Gevolg

De werkelijkheid om je heen past zich aan aan jou

De Shift die je tijdens de Sprankelcirkel maakt heeft tot gevolg dat je fysieke realiteit vanzelf mee gaat shiften. Want wat je denkt en hoe je je voelt en wat manifesteert, is altijd een vibrationele match. Wat je Bent, Kent en Verwacht wordt zichtbaar als realiteit. Tijdens de Sprankelcirkel maak je een begin met het leven vanuit je nieuwe bewustzijn en het Leven in Ultieme Vrijheid.


Sprankelcirkel – De Facilitator

Mariëlle Duijndam

Mijn passie: Leven in Ultieme Vrijheid – Meesterschap over je eigen realiteit.

Al sinds mijn 14e ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Bewust je eigen realiteit creëren en laten manifesteren is mijn grootste passie gebleken. Moeiteloos en met plezier leven, in ultieme vrijheid. De valkuil is dat je dit met het toepassen van processen nooit bereikt. Je komt altijd uit op het punt dat je het procesgerichte, lineaire denken los moet laten en je moet overgeven aan de Leegte en het Niet-Weten in het NU. Zodat je vervolgens moeiteloos kunt landen in je gewenste ervaring. De ervaring waarin je bent, doet en hebt wat je wilt. De realiteit die er nu al is.

Ik geloof niet dat we hier zijn om verlicht te raken of deze aardse realiteit te ontstijgen. Ik geloof dat we al heel en compleet zijn hier en nu. En dat deze aardse ervaring bedoeld is om van te genieten, en vanuit de perfectie die er nu al is verder door te expanderen/ontwikkelen.

Om het contrast in te duiken wat deze duale wereld ons biedt en vanuit dat contrast tot conclusies te komen over wat we graag zouden beleven en ervaren; wat we graag zouden zijn, doen en hebben. Terwijl we ons tegelijkertijd bewust zijn van het feit dat alles wat zich aandient zich aandient vóór ons, aangezien wij degenen zijn die onze eigen wereld bevolken met mensen en dingen.

Ons leven is nog het meest te vergelijken met een hologram, maar deze voelt wel zo levensecht, dat we onszelf soms verliezen in het idee van de ‘echtheid en de feitelijkheid’ ervan. Dan beginnen we te reageren in plaats van bewust te creëren wat er hierna gaat komen.

Voor mij is bewust creëren een van de meest praktische dingen die je kunt doen, want niets is zo effectief als een innerlijke shift in perceptie. Het is niet zozeer van belang om wát je doet te veranderen, maar wel datgene wat je denkt óver alles wat je bent, hebt en doet – inclusief alles wat bestaat in jouw wereld. Want daar zit namelijk je punt van aantrekking, in al die kleine dagelijkse gedachten die zo gewoon voor je zijn. Zij zijn er samen verantwoordelijk voor dat je continu de realiteit creëert die je ervaart.

Ik geniet ervan om hier met anderen over te kunnen praten en de inspiratie te volgen die ik ontvang terwijl ik met jou en de groep in contact ben. Wie je denkt dat je bent, wat je hebt en wat je doet weet je nu wel. Ik ben vooral geïnteresseerd in datgene wat je nu nog méér zou willen. We gaan er samen voor uit komen waar we van dromen en het steeds aardser en echter maken zodat het werkelijk onze nieuwe realiteit kan worden.

 

Sprankelcirkel – De Deelnemers

Iedereen die zich aangesproken voelt tot deze tekst is van harte welkom. Je wordt vanzelf meegenomen in de flow en zult precies dat ontvangen wat voor jou nu perfect aansluit. Eventueel is er voor die dag of daarna gelegenheid voor een online Sprankelgesprek. Klik hier voor meer informatie over mijn Sprankeldiensten en de Shift van 3D naar 5D bewustzijn.

 

Klaar voor de Sprankelshift?

Meer ontvangen door meer te ontspannen?

Heb je zin om samen het avontuur aan te gaan, het onbekende te omarmen, hier vertrouwd mee te raken en plezier mee hebben? Meld je dan aan voor deze of één (of meer) van onze andere Sprankelcirkels op de Sprankelagenda.

Kies hieronder het aantal kaartjes dat je wilt kopen en reken deze dan af via het winkelwagentje. De factuur is tevens je bevestiging. Alle informatie die je nodig hebt vind je op deze pagina. Kleed jezelf comfortabel, geniet van het vooruitzicht en bereid je voor op een bijzondere bijeenkomst.

 

Sprankelcirkel - Apeldoorn - 29 oktober 2017
29 oktober 2017
09:00
225.00
Sprankelcirkel met Mariëlle Duijndam - Leven in Ultieme Vrijheid - Meesterschap over Fysieke Realiteit Ga voor alle details naar: https://sprankelparadijs.com/events/sprankelcirkel-met-marielle-duijndam-2/
|||::
Nieuwstraat 161, 7311 BN Apeldoorn, Nederland

Pin It on Pinterest

n/a