Sprankelcommunity Call

Exclusief voor communityleden

Als je lid bent van de Sprankelcommunity kun je elke maandagochtend en elke vrijdagochtend deelnemen aan een communitycall. Ongeacht waar je bent kun je inbellen via internet met je computer, tablet of mobiel – of met een mobiel of vast nummer inbellen via een Nederlandse telefoonnummer. Kun je er niet live bij zijn, dan kun je naderhand de opname beluisteren. 

Iedereen in de Sprankelcommunity is in zijn eigen tijd en tempo de bewustzijnsshift aan het maken van 3D naar 5D. Wat alle leden gemeen hebben is het verlangen naar Leven in Ultieme Vrijheid en het gevoel van Meesterschap over Fysieke Realiteit. Je wilt bewust je eigen realiteit creëren met je intenties en je tegelijkertijd laten dragen en verzorgen door het leven zelf: de Stroom van Onvoorwaardelijke Liefde die zich vormt naar jouw voorkeur en vibrationele afstemming. Alles wat je wenst te zijn, doen en hebben is mogelijk – wanneer jij bereid bent om het te ontvangen, hier en NU.

Ruimt voor jouw verlangens & vragen

Tijdens deze Communitycalls krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan Mariëlle rondom datgene wat er op dat moment voor jou toe doet. Een verlangen dat je hebt, een vraag waar je graag een antwoord op zou krijgen, alles is welkom. Elk verzoek wordt vervolgens benaderd vanuit een metafysisch perspectief en is erop gericht om je focus en vibratie in alignment te laten komen met het werkelijke verlangen dat tijdens het gesprek tussen de regels door voor Mariëlle via haar intuïtie helder zal worden. Vervolgens zal ze dit terugkoppelen naar jou waardoor je jezelf meer en meer kunt herinneren hoe dit spel van bewust creëren ook al weer werkt en kun je gebruik maken van de suggesties die ze je doet.

Voel je geen behoefte of verlangen om een vraag te stellen of iets te delen, dan ben je ook gewoon van harte welkom om heerlijk aanwezig te zijn en mee te luisteren. Elke communitycall wordt gecreëerd en georkestreerd door en voor jou. Je intenties bepalen wat er gaat gebeuren.

Deelnemen

Ben je nog geen lid van de Sprankelcommunity? Klik dan hier om eerst lid te worden.

Leden ontvangen voorafgaand aan elke Communitycall een herinnering via e-mail en uitleg over de manier waarop je LIVE aanwezig kunt zijn. Lukt dit niet of wil je de opname graag opnieuw beluisteren, dan kun je deze naderhand terugvinden in het Audioarchief van de Sprankelcommunity. Zodra de call is toegevoegd ontvang je hier ook een e-mail over ter informatie. 


Pin It on Pinterest

n/a