Sprankelevent met zangeres Fia

Zin om samen te sprankelen en het leven te vieren?

Toen Mariëlle op Texel was met het Sprankelteam ontdekte ze de CD van singer-songwriter Fia uit Zweden. Ze was meteen weg van de nummers omdat de teksten zo resoneerden met de energie die ze zelf voelde en dezelfde perspectieven die ze deelden. Ze zat toen midden in het proces van het laten ontvouwen van het nieuwe Sprankelparadijs. Nummers als ‘Journey unfolding, Shedding skins, The art of letting go en Shine konden het niet beter verwoorden. “Yes, and more please!” Nog zo’n mooi nummer van haar…

Enkele weken later waren Mariëlle, Arjen, Torsten en Manon met een groep voor een Sprankelweek in de Ardennen. Alle deelnemers waren ook laaiend enthousiast over de nummers en zo ontstond bij Manon en Mariëlle het verlangen en het idee om haar uit te nodigen om eens LIVE op te treden bij een van hun Sprankelcirkel bijeenkomsten. En nu, enkele maanden later is het al zover!

Het contact met Fia werd gelegd, en wat bleek? Afgelopen tijd heeft ook Fia zich veel verdiept in de leringen van Abraham-Hicks. Ze is zich bewust van de werking van de Wet van Aantrekking en de manier waarop we elk moment opnieuw onze complete realiteit creëren en manifesteren in fysieke vorm. En ze heeft er enorm veel zin in om samen met ons het leven te vieren!

Klein voorproefje van Fia

Onderstaande tekst komt uit het nummer ‘The art of letting go’. Klik op de video om te luisteren.

Hele album beluisteren?

Wil je straks lekker mee kunnen zingen? Beluisteren dan nu alvast de nummers op haar CD: Made of Stars. 

“Heart opening, empowering and healing songs supporting us along our journey.”

Je kunt ze hier beluisteren en vervolgens de CD kopen en downloaden: Shop van Fia

Genieten van de Sprankelflow

Manon Klemp-Hoogeboom en Mariëlle Duijndam nodigen je uit om jezelf een dagje onder te dompelen in het genot van het Sprankelparadijs. Om de nieuwe website en huisstijl te vieren, om de nieuwe Sprankelparadijs Beweging te vieren, om de mogelijkheden te vieren die zich nu aandienen voor ons allemaal, maar bovenal om jouw eigen goddelijke, geweldige, ongelofelijk mooie en magische Zelf te vieren!

Want man, wat zijn we fantastisch! Bijna niemand heeft het door, maar ieder van ons is een waanzinnige manifestator van fysieke realiteit. Elk moment doen we het al en we hebben dit ons hele leven sinds onze geboorte al gedaan. En nu komen we op een punt dat je het niet alleen dóet, maar ook nog eens jezelf compleet bewust wordt van het feit dát je het doet! En wanneer dat het geval wordt, dan sta je op een punt dat je hele wereld totaal zal gaan shiften.

Je zult nu zelf de Master kunnen worden over jouw fysieke realiteit. Jouw Zelf de ruimte gaan geven om jouw Meesterwerk van een droomleven via jou te laten manifesteren…

Mariëlle is het hart van het Sprankelparadijs en Manon is het hart van de Sprankelorganisatie. Ze leven allebei hun droomleven en elke dag wordt het beter en beter en beter. Dit is geen toeval. Dit komt omdat ze bewust hebben leren creëren en gebruik maken van de Wet van Aantrekking.

Sprankelprogramma

Kennismaken

Ruimte om kennis te maken met elkaar en met Manon en Mariëlle, jouw medesprankelaars en inspirerende voorbeelden op dit vernieuwende sprankelpad. Daarnaast is er een mogelijkheid om kennis te maken met de basis van Moeiteloos Creëren, indien je die nog niet hebt.

Lunchen

Onze Sprankelkok Torsten Klemp en zijn keukenteam zullen ons gaan verwennen met een heerlijke vegetarische lunch.

Sprankel Q & A

Tijdens dit gedeelte zullen Manon en Mariëlle beschikbaar zijn om vragen te stellen over alles wat met moeiteloos creëren te maken heeft.

Sprankelen in de praktijk

Uit de Q & A zullen allerlei praktische tips voort komen. Tijdens dit gedeelte is er de ruimte om hier met andere Sprankelaars mee te oefenen.

Evaluatie Q & A

Tijdens dit gedeelte komen we weer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen over alles wat er tijdens het praktijkgedeelte gebeurd is.

Dineren

Lekker aanschuiven voor een met heel veel liefde en sprankels bereid vegetarisch diner, met eventueel een stukje kip voor de liefhebber.

Optreden van Fia

Laat je eten rustig zakken terwijl je achteroverleunt of lekker op de matrassen gaat liggen om te genieten van Fia haar live-optreden.

Dansen & Loungen

Afhankelijk van hoe de avond loopt is er hierna nog gelegenheid om lekker te dansen en/of te loungen en kletsen met elkaar.

Locatie & Omgeving

Dit event vindt plaats op landgoed de Hertenhorst in het prachtige natuurgebied de Delftse Hout. Tussendoor en wanneer je hier maar zin in of behoefte aan hebt, kun je de deur uitlopen en heerlijke wandelingen maken terwijl je omringd wordt door bomen, water, herten…

Kom lekker tot rust zodat je hierdoor vanzelf al meer gaat sprankelen.

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Aanmelden

Het is mogelijk om deel te nemen in diverse blokken:

Optie 1: Hele dag & avond inclusief diner

Tijden: 11:00 uur tot uiterlijk 23:00 uur

Prijs: €147,-

 

Optie 2: Alleen avondprogramma met diner

Tijden: 18:00 uur tot uiterlijk 23:00 uur

Prijs: €57,-

 

Optie 3: Alleen avondprogramma zonder diner

Tijden: 20:00 uur tot uiterlijk 23:00 uur

Prijs: €27,-

 

Alle bedragen zijn inclusief sap, water en thee.

De betaalknop werkt zolang er nog plek is.

Overnachtingsoptie

Er is een mogelijkheid voor ongeveer 15 mensen om te blijven overnachten. De Hertenhorst biedt hiervoor een simpele slaapzaal met stapelbedden en basic douche- en toiletvoorzieningen. Het is tevens mogelijk om je eigen tentje op te zetten in de grote eigen tuin. De kosten hiervoor bedragen €15,- per persoon. Dit bedrag neem je contant mee en betaal je ‘s avonds aan Corine. Je dient zelf beddengoed, een kussen en een slaapzak of dekbed mee te nemen. Als je interesse hebt in deze optie, geef dit dan in de vorm van een opmerking tijdens je betaling aan. We laten je dan via e-mail weten of jouw slaapplek gereserveerd is. De volgende ochtend kan er vanaf 10:00 uur op eigen gelegenheid ontbeten worden bij het Rieten Dak.

 

I am ready to receive all the Love that’s given me, knowing I am worthy, Yes and More Please!”

— uit het nummer ‘Yes and More Please’ door Fia

|||::
Middelweg 11, 2616 LV Delft, Nederland

Pin It on Pinterest

n/a