Instant Manifestatie – Sprankelretraite Italië

“Creëer je vandaag een nieuwe dag? Of reageer je op gisteren? Ga je vandaag werken aan verbeteringen ten opzichte van gister? Of mag je direct landen in de nieuwe realiteit van jouw voorkeur? En als je voor die laatste optie kiest, wat zou je dan vandaag graag doen?”

— Mariëlle Duijndam

 

Intentie 

Leven in Ultieme Vrijheid & Meesterschap over Fysieke Realiteit

Licht schijnen op de ultieme vrijheid waar ieder van ons al in leeft en waar we ieder moment gebruik van maken om onze realiteit te laten manifesteren. De nadruk ligt hier op het láten manifesteren van je realiteit, want de fysieke realiteit is eigenlijk niet ons domein. Daar hebben we geen controle, ook al denken we soms van wel. Ons domein is de vibrationele realiteit, de innerlijke wereld. De wereld van energie en de perceptie daarvan via ons bewustzijn. Daar hebben we alles voor het zeggen. En wanneer onze hoofdfocus komt te liggen op Instant Manifestatie in deze innerlijke wereld, dan volgt de fysieke realiteit vanzelf – op een manier die aansluit bij wat je met je verlangens en vibratie communiceert. Je zult niet altijd direct kunnen herkennen dat je al in je Droomleven leeft, laat staan nu al een Master Manifestator bent. Maar het is wel zo. Zonder uitzondering.

Deze Sprankelretraite heeft als intentie dat je jezelf dit alles steeds meer zult gaan herinneren, zodat je er meer en meer bewust mee kunt gaan spelen. Onze fysieke realiteit is niet bedoeld om dingen in op te lossen. Het is de plek waar we de vruchten mogen plukken van dat wat we met onze geest in gang gezet hebben. Wat zou jij tijdens deze Sprankelretraite in gang willen zetten door middel van instant manifestaties?

“Er is niets dat je moet doen. Enkel dat wat je wilt doen. Je bent al heel en compleet en beschikt over alles wat je nodig hebt.”

— Abraham-Hicks

Focuspunten

Leven IN je DroomlevenHet vrouwelijke aspect van het creatieproces: bereidheid om te ontvangen & NU te hebben
De Shift van 3D naar 5DHet mannelijke aspect van het creatieproces: intentie & beslissingskracht over wat NU Is
Je Goddelijkheid (h)erkennenLeven in Ultieme Vrijheid in de praktijk
Je Verlangens gaan (h)erkennenMeesterschap over Fysieke Realiteit

Inspirator

Mijn naam is Mariëlle Duijndam en ik ben hier om te genieten en het bewustzijn van de 5e dimensie te vertegenwoordigen en te belichamen. Ik ben beschikbaar voor open communicatie rondom alles wat met bovenstaande focuspunten te maken heeft. Het is mijn gave om alles wat het leven gecompliceerd en moeilijk deed lijken weer simpel en makkelijk te maken. Overzichtelijk, helder, ruimtelijk, ontspannen, vol vreugde en een immens gevoel van mogelijkheden in elk moment dat je leeft.

Shifts in perceptie zullen sneller dan ooit effect hebben op je lichaam & leven. Omdat we zullen focussen op Instant Manifestatie & het Leven IN je Droomleven. Niet later, maar NU.

Naast dat ik een open kanaal ben voor informatie en vibraties rondom dit alles ben ik zelf ook een voorbeeld van iemand die leeft vanuit dit bewustzijn en gaandeweg steeds meer aspecten in mijn eigen leven geïntegreerd heb. Ik heb al 10 jaar een heerlijke relatie met Arjen, ben sinds 2010 zelfstandig ondernemer met de focus op moeiteloos creëren en manifesteren, woon in de gezellige binnenstad van Delft samen met onze poes Luna en ik houd van dansen, lachen, lekker eten, gezelligheid, de natuur, kampvuur, inspirerende gesprekken, levensenergie laten stromen en nog veel meer…

Instant Manifestatie Introductie

Onderstaande opname geeft je alvast een klein voorproefje van de informatie en vibratie die ik deel.

Sprankelretraite – De Stroom

 Onderdeel van de Sprankelretraite zijn de volgende elementen:

 • Vraag & Antwoord Sprankelcirkels in de ochtend voor Sprankelshifts in perceptie. Wat is je verlangen?
 • Time to play – Levensenergie vrij laten stromen. Gebruik maken van het lichaam om te genieten.
 • (Begeleide) Meditatie & Samensmelting met je eigen goddelijkheid & droomrealiteit.
 • Excursies / uitstapjes in de prachtige omgeving van het groene hart van Italië.
 • Een volledig verzorgde avond met diner, drankjes en live-muziek.
 • Tijd voor jezelf en tijd om te genieten met gelijkgestemden.
 • Instant Manifestatie & Leven IN je Droomleven samen ‘oefenen’ in de praktijk. Denken, spreken en handelen vanuit 5D bewustzijn.
 • Voorbereiding op de terugkeer naar huis om de voortgang van je Shift te versoepelen en te versimpelen.
 • Papieren Sprankelgids met informatie over alles wat er te doen valt, restaurantjes waar je heen kunt gaan, bijzonderheden om te bezoeken of te ervaren, en praktische ondersteuning van onze lokale Sprankelhosts Koen en Heidi die voor je klaar staan om je te helpen organiseren wat je ook voor leuks of lekkers zou willen doen in je vrije tijd.

De meeste ochtenden worden besteed aan de Sprankelcirkels en overige inspiratie die hieruit voort vloeit. De meeste middagen en avonden heb je tijd voor jezelf om alle shifts in perceptie op gemak te laten bezinken en te beginnen met het integreren ervan in je leven, bij alles wat je denkt, zegt en doet. De ervaring leert dat het fijn is om hier ruim de tijd voor te hebben. Het samenleven met elkaar zorgt er daarnaast voor dat het bewustzijn zich steeds verder kan ontwikkelen en dat we bij elke Sprankelcirkel voort kunnen bouwen op het momentum dat we tijdens eerdere dagen in gang gezet hebben.

De Shift van 3D naar 5D

Spontane interactie en het volgen van onze intuïtie in het moment

Hieronder zie je een overzicht rondom alles wat met de Shift van de derde dimensie naar de vijfde dimensie te maken heeft. We delen hier geen vastomlijnde leringen over, want er valt niets te leren. Het enige waar het om draait is de interactie die in het NU vanzelf ontstaat op basis van de innerlijke inspiratie die zich aandient. Elke vraag trekt meteen een antwoord aan. Instant manifestatie. Die is relevant en helpt direct een shift in perceptie en energie te bewerkstelligen. In plaats van een proces dat dit effect later zou moeten hebben. Wel kan er sprake zijn van suggesties die gedaan worden, om gebruik van te maken wanneer en indien dit fijn(er) voelt om te doen. Niet omdat het nodig is, want je bent al waar je wilt zijn.

Sprankelende samenwerking met onze lokale Sprankelhosts: UmbriaSoul

De Sprankelgids wordt je aangeboden door onze Sprankelhosts Heidi De Gols en haar partner Koen. Na verliefd te zijn geworden op de Ziel van Umbrië hebben zij hun droom gerealiseerd en zijn vanuit België naar Montone verhuisd. Ze kennen de regio en alle leuke mensen, plekken en mogelijkheden als hun broekzak. In overleg met hen zullen we ook aanvoelen en bepalen welke groepsactiviteiten we aan jullie willen voorstellen op bepaalde dagen. Dingen die aansluiten bij de verlangens die er zijn, leuke ideeën die passen bij waar we zin in hebben en verrassingen die spontaan in ons op poppen…

We zullen dus de natuurlijke flow in het moment gaan volgen. En als je hier nog niet vertrouwd mee bent, dan biedt deze Sprankelretraite je ook de gelegenheid om dit meer en meer te worden. Zodat je aspecten hiervan ook als vanzelf in je eigen leven zult integreren wanneer je weer thuis bent.

Je gaat in de praktijk Leven in Ultieme Vrijheid en Meesterschap ontwikkelen over (je) Fysieke Realiteit.

Nieuwsgierig naar het Groene Hart van Italië en de Ziel van Umbrië?

Bekijk hieronder een filmpje dat gecreëerd is door UmbriaSoul met Heidi in de hoofdrol om een idee te geven van de schoonheid en de sfeer van Umbrië. De energie van dit gebied is helend, rustgevend en ontspannend. De mensen zijn heel gastvrij en het eten en drinken is er heerlijk.

Over ons als Sprankelretraite & Sprankelcirkel Facilitators

Mariëlle Duijndam & Arjen Tolk

Sprankelretraites zijn voor ons echt het mooiste dat er is. Eerst mochten we groeien in onze eigen ontwikkeling en nu zijn wij en onze levens er totaal op ingericht om te kunnen Leven in Ultieme Vrijheid en iedereen te verwelkomen in die ervaring. Onze droomlevens delen op Aarde.

We houden van de ontspanning en het gevoel van alle tijd en ruimte hebben om op gemak te laten ontvouwen wat zich wil ontvouwen. Een Sprankelretraite komt het dichtst bij het gevoel van het dagelijks leven en de dagelijkse dingen die je daarbij tegen kunt komen. Vandaar dat het een ideale manier is om in de praktijk te wennen aan het leven van een bewuste creator.

We vinden het heerlijk om Sprankelcirkels te faciliteren en elkaar daarnaast te ontmoeten vanuit de spontane flow die door de Wet van Aantrekking georkestreerd wordt.

Dit jaar vieren wij ons 10-jarig samenzijn en zijn we meer verliefd op elkaar dan ooit. Het gevolg van een relatie gebaseerd op ultieme vrijheid en onvoorwaardelijke liefde. Onafhankelijk van omstandigheden en elkaar. Samen een stromend geheel.

Over de locatie – Ons Sprankelresort

We verblijven deze week met z’n allen op een prachtige locatie: Agriturismo Acquacalda. Gelegen onderaan de berg waarop het pittoreske stadje Montone zich bevindt.

Speciaal voor ons geselecteerd door Heidi en Koen op basis van gastvrijheid, sfeer/energie, voorzieningen, uitzicht en kwaliteit van het eten en de bedden. Alles draagt bij aan het gevoel van een stukje Sprankelparadijs op Aarde.

Er is een zwembad (8 x 16), er zijn kamers in traditionele antieke stijl en er zijn vele hoekjes waar je jezelf even lekker terug kunt trekken. Daarnaast kunnen we overdekt in de schaduw buiten zitten tijdens onze Sprankelcirkels en genieten van de prachtige natuur om ons heen.

Er is ruim gelegenheid om in de directe omgeving in de natuur te wandelen en te fietsen. Of je kunt op verkenning gaan met je eigen huurauto.

Het ontbijt en de verschoning van beddengoed wordt verzorgd en je kunt gratis gebruik maken van WiFi, elektriciteit, enkele fietsen en parasollen.

De naam Acquacalda komt van een eeuwenoude bron van mineraalwater en bestaat uit een oud dorp verdeeld in appartementen, studio’s en kamers. Je kunt kiezen voor een privékamer voor twee personen, een privékamer voor één persoon of een kamer delen met anderen.

Over het Sprankelpakket

Het Sprankelpakket dat we je bieden binnen één totaalprijs is als volgt:

 • Deelname aan de Sprankelcirkels met Mariëlle & Arjen
 • 7 overnachtingen & Ontbijt bij Agriturismo Acquacalda
 • Warm welkom incl. UmbriaSoul Sprankelgids & aanspreekpunt voor alle informatie omtrent de heerlijke extra activiteiten, wellness-opties, authentieke plaatsjes & restaurants die je kan gaan bezoeken… de uitgelezen UmbriaSoul – geniet-gids
 • Twee middagen erop uit met de groep in verbinding met de Ziel van Umbria
 • Een volledig verzorgd authentiek Italiaans Umbriasoul diner met live muziek
 • Umbriasoul ‘vertalers’ & verbinders (Montone, verblijfslocatie, …) tijdens de sprankelretraite
 • Minibus transport van en naar het vliegveld indien je met deze vlucht komt en gaat:
  RYAN AIR – FR 4868 – 06:50 – 08:50 uur vanaf Brussel Charleroi (CRL) naar Perugia (PEG)
  RYAN AIR – FR 4869 – 09:15 – 11:20 uur vanaf Perugia (PEG) naar Brussel Charleroi (CRL

  (Dit is de meest voordelige en gunstige vlucht qua tijden. €54,- p.p + €27,- boekingskosten)
 • Koppelen van kamergenoten indien gekozen wordt voor een gedeelde kamer

Wat niet inbegrepen is in het Sprankelpakket en de totaalprijs is als volgt:

 • Vlucht of vervoer met de auto naar Italië
 • Lunch en 6 dagen diner
 • Huurauto indien gewenst
 • Extra optionele activiteiten
 • Verzekeringen

TIPS – Extra activiteiten

Er kan een masseur naar Acquacalda komen voor wie een heerlijke kristalmassage wenst. Je kunt een bijzondere paardenfluistersessie beleven en zo zijn er nog tal van andere opties die we nu nog niet allemaal gaan verklappen. Dit alles tegen aantrekkelijke tarieven.

TIPS – Lokaal vervoer 

Je kunt al vanaf €129,- voor een week een 4-persoonsauto huren vanaf vliegveld Perugia of een ander omliggend vliegveld zoals Bologna, Rome of Florence.

TIPS – Lunch en diner tips

We hebben expres niet alle dagen lunch en diner inbegrepen in het Sprankelpakket, omdat het veel te leuk is om zelf en met elkaar op avontuur uit te gaan en te ontdekken waar jouw Sprankelstroom je die dag heen brengt en waar je zin in hebt en wat een perfecte match is met jouw budget op dat moment. Zo kun je kiezen voor iets simpels als een salade of lekker uitgebreid lunchen of dineren op Italiaanse wijze.

De prijzen in Montone en omgeving liggen naar verhouding relatief laag. Een stuk pizza is al verkrijgbaar vanaf €1,5 en een belegd broodje voor €2,-. Een flesje water is bijvoorbeeld €1,- en koffie €0,80. Een klein gebakje ligt rond de €1,- (allemaal vers). Lunchen kan al vanaf €5,- op die manier. Een soepje ligt rond de €6,- en een kleine pasta schommelt rond de €8,- in Montone en €10,- op andere plaatsen eromheen. Een diner met pizza of pasta en vis of vlees of gegrilde groenten et cetera ligt tussen de €10,- en €35,-  per persoon.

Daarnaast is het ook mogelijk om lunch en diner bij Acquacalda te bestellen en kan er eten en drinken vanuit Montone meegebracht worden. 

 

“Meesterschap over fysieke realiteit houdt niet persé in dat je het verandert. Meesterschap over fysieke realiteit houdt in dat het je niet uitmaakt of het verandert of niet. Wanneer je begrijpt dat je zielsgelukkig kunt zijn ongeacht wat er gebeurt in je fysieke realiteit, dan ben je meester geworden over fysieke realiteit.”

— Bashar (gechanneld door Darryl Anka)

 

Meld je aan voor deze unieke Sprankelretraite

van zaterdag 7 tot zaterdag 14 oktober 2017

De prijzen voor het hierboven genoemde Sprankelpakket onderverdeeld per voorkeur qua kamer:

Prijs
Gedeelde kamer€975,-
Privé kamer voor één persoon€1.245,-
Privé kamer voor twee personen€2.005,-

 

Aanbetaling
bij reservering
Restantbedrag
uiterlijk 1 oktober
Gedeelde kamer€430,-€545,-
Privé kamer voor één persoon€580,-€665,-
Privé kamer voor twee personen€915,-€1.090,-

Je kunt je aanmelden wanneer je wilt en zolang de voorraad van de kamers strekt. Om je plek te reserveren maak je een aanbetaling over inclusief 21% BTW. Na je aanbetaling ontvang je een email met gegevens waarmee je het restantbedrag uiterlijk 1 oktober naar UmbriaSoul over kunt maken.

Aanbetalingen zijn niet terugvorderbaar. Op het restantbedrag zijn de standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Vragen over Italië Sprankelvakantie

Registreer en Reserveer Je Plek

Privé tweepersoonskamer - Sprankelretraite Italië - Aanbetaling
1 oktober 2017
23:00
457.50
Privé eenpersoonskamer - Sprankelretraite Italië - Aanbetaling
1 oktober 2017
23:00
580.00
Gedeelde kamer - Sprankelretraite Italië - Aanbetaling
1 oktober 2017
23:00
430.00
|||::
06014 Montone PG, Italië

Pin It on Pinterest

n/a