Sprankelvakantie Italië

Creëer je vandaag een nieuwe dag? Of reageer je op gisteren? Ga je vandaag werken aan verbeteringen ten opzichte van gister? Of mag je direct landen in de nieuwe realiteit van jouw voorkeur? En als je voor die laatste optie kiest, wat zou je dan vandaag graag doen?

— Mariëlle Duijndam

 

Ga je mee op Sprankelvakantie naar Montone in Italië?

Heb je weleens gedroomd van een Abraham-Hicks cruise? Arjen en ik hebben er inmiddels al 3 meegemaakt. Twee op een cruiseboot en één in een resort. Stuk voor stuk geweldige ervaringen. Het samenzijn met andere bewuste creators is fantastisch, omringd worden door een prachtige omgeving waarin je jezelf lekker kunt laten verzorgen is heerlijk en maakt het zoveel makkelijker om in alignment te komen en te zijn. En de gesprekken met Abraham zijn superinspirerend en zorgen ervoor dat die energie doorwerkt bij alles wat je die week denkt, zegt en doet. 

Die ervaringen zorgden er bij Arjen en mij voor dat we begonnen te dromen over vergelijkbare vakanties, maar dan in een iets intiemere setting. Zodat er meer tijd en ruimte is voor individuele aandacht en meer focus op de persoonlijke shift die je wilt maken. Inmiddels hoef ik niet perse meer op cruise met Abraham, want ik begon steeds vaker te merken dat ik dezelfde antwoorden ontving als Abraham aan de mensen gaf, nog voordat ze deze daadwerkelijk uitgesproken hadden. Mijn eigen innerlijke ‘Abraham’ is actief en beschikbaar voor jou om mee in gesprek te gaan.

Maar daarnaast kun je ook gewoon in gesprek met ons als mens. En juist die persoonlijke touch, van iemand die herkent wat het is om een vibrationeel wezen in een fysiek lichaam te zijn en stap voor stap dit bewustzijn te integreren in het dagelijks leven, dat maakt het zo bijzonder.

Onze Sprankelvakanties bieden de ruimte om elkaar op deze manier te ontmoeten. Waarbij we ons heel bewust zijn van het feit dat we niet de enigen zijn die dit pad al een tijd bewandelen. We vinden het juist fijn om elkaar te ontmoeten vanuit gelijkwaardigheid, vanuit de herkenning dat we allemaal op reis zijn en tevens allemaal altijd in het NU zijn – volledig heel en compleet en overvloedig beschikkend over alles wat we wensen.

 

Sprankelvakanties – De Stroom

De basis van onze Sprankelvakanties zijn de Sprankelcirkels in de ochtend. We komen bij elkaar, openen ons voor de inspiratie in het moment en creëren bewust onze dag en de dagen die komen gaan – tijdens en na de Sprankelvakantie.

Vervolgens krijg je de gelegenheid om te wennen aan die versie van jezelf en je leven. En om er een groeiende waardering en dankbaarheid voor te gaan voelen. De toekomst wordt geleefd in het NU en dat geeft een magisch mooi en machtig gevoel. Leven in Alignment met je Zelf.

Je gaat je eigen Stroom volgen en lekker doen waar je die dag zin in hebt – alleen of samen met anderen uit de groep. Hierbij kun je gebruik maken van de papieren Sprankelgids die je bij aankomst ontvangt. Daarin staat enorm veel informatie over wat er in de omgeving allemaal te doen en te vinden is. 

Deze Sprankelgids wordt je aangeboden door onze Sprankelhosts Heidi De Gols en haar partner Koen. Na verliefd te zijn geworden op de Ziel van Umbrië zijn zij vaste bewoners geworden van het dorp Montone en kennen de regio en alle leuke mensen, plekken en mogelijkheden inmiddels als hun broekzak. In overleg met hen zullen we ook aanvoelen en bepalen welke groepsactiviteiten we aan jullie willen voorstellen op bepaalde dagen. Dingen die aansluiten bij de verlangens die er zijn, leuke ideeën die passen bij waar we zin in hebben en verrassingen die spontaan in ons op poppen…

We zullen dus de natuurlijke flow in het moment gaan volgen. En als je hier nog niet vertrouwd mee bent, dan biedt deze Sprankelvakantie je ook de gelegenheid om dit meer en meer te worden. Zodat je aspecten hiervan ook als vanzelf in je eigen leven zult integreren wanneer je weer thuis bent.

Je gaat in de praktijk Leven in Ultieme Vrijheid en Meesterschap ontwikkelen over (je) Fysieke Realiteit.

 

Sprankelvakanties – De Praktische Zaken

Je betaalt een bedrag aan Arjen en mij als Facilitators van deze Sprankelcirkel – Vakantieweek, een bedrag aan onze Sprankelhosts die alle praktische zaken voor je verzorgen en een bedrag dat geserveerd wordt voor gezamenlijke activiteiten. Deze drie samen vormen het bedrag dat je hieronder vindt en wat je betaalt om je plekje voor deze Sprankelvakantie vast te leggen.

Wat het overnachten betreft krijg je de keuze uit een aantal speciaal voor onze groep geselecteerde opties, zodat je iets kunt kiezen wat bij jouw voorkeuren past. De kosten van het overnachten betaal je ter plaatse bij de locatie zelf, waarbij het ontbijt is inbegrepen bij de overnachting.

Voor de lunch en het diner zijn er in Montone diverse restaurants waar je uit kunt kiezen. Zo kun je zelf aanvoelen of je bijvoorbeeld zin hebt in iets simpels als een slaatje of een salade of lekker uitgebreid wilt lunchen op Italiaanse wijze. Voor het diner geldt hetzelfde. Op deze manier kun je naar eigen smaak en budget keuzes maken en naderhand zelf afrekenen. De prijzen hier liggen naar verhouding relatief laag.

In het dorp zijn heel veel dingen op loopafstand te vinden. Daarnaast is er een mogelijkheid om (met elkaar) een auto te huren.

Vliegen naar Perugia (PEG) is vanaf Brussel Charleroi (CRL) via Tix.nl of Cheaptickets.nl al voor rond de €50,- mogelijk. Dit vliegveld ligt op 30 minuten afstand van Montone. Eenmaal aangekomen zul je door iemand opgehaald worden om je naar je gekozen plek van overnachting te brengen.

 

Alvast lekker in de stemming komen?

Geniet van onze Italiaanse Sprankelplaylist:

Geniet van foto’s die gemaakt zijn in Montone en van het enorm groene, natuur en cultuurrijke gebied van Umbrië:

“Meesterschap over fysieke realiteit houdt niet persé in dat je het verandert. Meesterschap over fysieke realiteit houdt in dat het je niet uitmaakt of het verandert of niet. Wanneer je begrijpt dat je zielsgelukkig kunt zijn ongeacht wat er gebeurt in je fysieke realiteit, dan ben je meester geworden over fysieke realiteit.”

— Bashar (gechanneld door Darryl Anka)

 

Meld je aan voor deze unieke Sprankelvakantie

Momenteel werken we nog aan de laatste details rondom de prijzen. Deze volgen spoedig.

Je kunt wel alvast de data in je agenda reserveren. Alle details vind je hieronder.

 

|||::
06014 Montone PG, Italië

Pin It on Pinterest