Sprankelweek in Umbrië – Italië

Sprankelweek beleving

Als het goed is heb je op de website al alles kunnen lezen over wie we zijn, wat we bieden en wat onze intenties zijn. Hier delen we graag met je wat een Sprankelweek precies inhoudt voor jou. Deze informatie kun je vinden door te klikken op onderstaande link:

Klik hier voor alle informatie rondom de beleving van een Sprankelweek.

Verder kunnen we je nu alvast verklappen dat er tijdens deze specifieke week een unieke Oud & Nieuw viering georganiseerd zal worden met een live-muziek ervaring, zang en dans. Daarnaast zal er op de laatste avond een optreden zijn van het koor waarin Heidi & Koen zingen, in een prachtig museum.

Inbegrepen in de Sprankelweek

Een complete week inclusief ontbijt in het Sprankelparadijs – ondersteund door het Sprankelteam en de ziel van Umbrië. Een ervaring waarin je volledig meegenomen wordt, in verbinding met je eigen intenties. Vanuit deze beleving krijg je zicht op een ruimer perspectief rondom al jouw mogelijkheden, welke je thuis als vanzelf zult gaan benutten.

Totaalbedrag exclusief BTW: €1.750,-

Aanbetaling ter reservatie van jouw plek: €1.260,-

21% BTW op deze aanbetaling waar van toepassing: €264,60

Het restantbedrag betaal je ter plaatse: €490,-

Voor Europese bedrijven is de intracommunautaire regelgeving van toepassing. Voer bij het afrekenen je facturatiegegevens inclusief BTW-nummer in en het BTW-bedrag zal komen te vervallen. Op deze dienst zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Boeken voor deze Sprankelweek

Om je plek te reserveren en je aanbetaling te voldoen, reken je af via onze kassa hieronder. Het woord ‘quantity’ staat gelijk aan het aantal personen waarvoor je boekt. Jullie namen zul je vervolgens ook door kunnen geven.

Het is mogelijk om te betalen via iDeal, Bancontact/MisterCash, Belfius, Sofort en creditcard. Je factuur wordt vervolgens automatisch naar je e-mailadres verzonden.

Na je betaling ontvang je van ons tevens een bevestiging en een aantal vragen waardoor jouw Sprankelweek Ervaring al direct begint.

A presto!

Het Sprankelteam

 

Aanbetaling Sprankelweek - 30 december 2017
27 december 2017
00:00
1,524.60
Focusweek gericht op (zelf)leiderschap.
|||::
Loc. Racchiusole, n. 467, 06019 Umbertide PG, Italië

Pin It on Pinterest

n/a