Succes Sprankelcirkel Deluxe

“Deze wereld is compleet door jou gemaakt. Je hebt haar gecreëerd en bevolkt en ze weerspiegelt verschillende gedachten en overtuigingen die jij hebt en in het verleden hebt gehad. Het is meer als een hologram dan wat dan ook.”

— Communion of Light

 

Een Sprankelmaand samen

Nu de Sprankelcommunity van het Sprankelparadijs geopend is voel ik de inspiratie om de maand juli extra aandacht te besteden aan mijn succesverhaal rondom deze creatie. Want mijn succes is van niets of niemand anders afhankelijk dan mijzelf. Mijn realiteit komt niet van buitenaf. Die komt van binnenuit. En ik heb heel veel zin om me te verdiepen in alle heerlijke aspecten van deze geweldige ervaring.

Wat is succes voor mij als het gaat om een sprankelende Sprankelcommunity? En hoe voelt dat? Hoe is het om in deze realiteit te leven? Hoeveel plezier kan ik aan dit verlangen beleven terwijl het manifesteert?

Dat zijn de vragen waar ik me mee bezig zal houden en ik verwelkom jou en maximaal 5 anderen graag tijdens mijn reis. Ik zal je voorgaan met mijn voorbeeld en ik bied je daarnaast de ruimte om mijn voorbeeld te volgen rondom een verlangen dat er voor jou toe doet. Waarin zou jij graag succesvol willen zijn en je succes graag NU al willen ervaren in plaats van later?

 

Mijn ervaring tot nu toe

Bijna alles wat ik de afgelopen 8 jaar ondernomen heb in mijn bedrijf is een succes geworden. Niet door hard te werken en hier moeite voor te doen, maar door te volgen wat voor mij zelf beter voelt in het denken, zeggen en doen ervan. 

Ik heb heel veel inkomsten ontvangen dankzij mijn zelfgecreëerde online producten zoals de Online Opleiding tot Bewuste Creator, ik heb honderden deelnemers gehad aan mijn 30-daagse online groepsreizen zoals het Welvaartsspel en het Welvaartsspel XXL, ik heb een Tempel van Overvloed community geleid met meer dan 100 leden, ik heb succesvolle Sprankelevents georganiseerd, ik heb ‘high paying’ 1-op-1 cliënten gehad en ik heb twee opvolgende jaren een volle, groeiende groep mensen begeleid tijdens de Opleiding tot Sprankelcoach.

Alles wat ik deed gaf me meer helderheid over wat ik vervolgens wilde. Wat succes voor mij is heb ik steeds meer ge-fine-tuned. En hoe moeiteloos ik mag ontvangen en wat ik ervoor ‘moet doen’ is steeds meer ontspannen geraakt.

Succes en rijkdom is iets wat we toelaten. Niet iets wat we hoeven te verdienen. Daar ben ik inmiddels zeker van. En hoe relaxter wij hier zelf in staan, hoe makkelijker en leuker het allemaal wordt, zowel voor ons als voor de ander.

 

Inbegrepen in deze Sprankelcirkel

  • Sprankeldag bij aanvang van de maand
  • Sprankeldag bij afsluiting van de maand
  • Wekelijkse online bijeenkomst van 1,5 uur
  • Contact via besloten WhatsApp groep


Sprankeldag bij aanvang van de maand

Als je de gelegenheid hebt is het fijn om elkaar aan het begin van de maand een keer in het echt te ontmoeten. We leren elkaar kennen, krijgen een gevoel bij elkaar, creëren de verbinding en de basis voor ons contact de rest van de maand.

We ontmoeten elkaar in Delft, zullen lekker gaan lunchen samen, maken een wandeling in de prachtige natuur hier ‘s middags en ‘s avonds creëren we een heerlijke intieme ceremonie voor onze nieuwe realiteit om zich te openbaren aan ons.

Datum: zondag 2 juli
Tijd: 13:00 – 21:00 uur


Sprankeldag bij afsluiting van de maand

Aan het einde van de maand komen we weer fysiek bij elkaar. Niet om afscheid te nemen, maar om het leven en ons succes te vieren. Je zult arriveren als de versie van jou die je tijdens deze maand geworden bent en deze zichtbaar naar buiten laten stralen. Nu is het moment daar om de wereld in te gaan als wie je werkelijk bent. Samen zetten we de eerste stapjes, geven elkaar toestemming om deze versie van onszelf in volle glorie te zijn en beleven plezier aan het belichamen ervan.

Wat we deze dag precies gaan doen en waar we afspreken zal bepaald worden op basis van de inspiratie die zich tijdens ons contact aandient. Het gaat in ieder geval iets worden dat aansluit bij de versies van onszelf die we geworden zijn…

Datum: zondag 30 juli
Tijd: 13:00 uur – 21:00 uur


Wekelijkse online bijeenkomst

Tijdens de maand komen we wekelijks bij elkaar via Zoom. Je kunt telefonisch inbellen of via de computer. De bijeenkomsten krijgen vorm op basis van de inspiratie die zich via onze intuïtie aandient in het moment en duren maximaal anderhalf uur.

Wanneer we aandacht geven aan onze verlangens is het natuurlijk dat onze weerstand zich net zo goed openbaart. Samen zullen we de kunst gaan beoefenen van het volgen van de gedachte, woorden en acties die beter voelen in het NU.

Datum: woensdag 5, 12, 19, 26 juli
Tijd: 09:00 uur tot uiterlijk 10:30 uur


Contact via besloten WhatsApp groep

Onze WhatsApp groep is er om tussen de bijeenkomsten door het momentum verder op te laten bouwen.

Hoe we die gaan gebruiken zal vanzelf steeds duidelijker worden.

 

Deelnemen aan deze Sprankelcirkel?

Voelt het fijner voor jou om erbij te zijn en samen op reis te gaan?

Meld je dan aan via je betaling hieronder. Er is plek voor 6 deelnemers.

 

Succes Sprankelcirkel Deluxe - 1 t/m 31 juli
30 juni 2017
23:00
999.00
Sales Ended
Deelname Succes Sprankelcirkel Deluxe - 1 t/m 31 juli 2017 - met Mariëlle Duijndam

Pin It on Pinterest

n/a