Webinar “Hoe makkelijk mag het zijn?”

Hoe makkelijk mag het leven van jou zijn?

Hoe makkelijk geloof jij dat dingen kunnen gebeuren? Hoe heerlijk kan en mag het leven volgens jou voor jou worden? Hoeveel werk geloof jij dat er vanuit jouw kant verricht moet worden? Hoeveel dingen moet jij zelf bedenken? Is die lijst lang? Dan zul je best wel een flinke druk op jezelf voelen om het allemaal voor elkaar te krijgen en elke dag alle ballen in de lucht te houden. Maar er is een andere manier…

Thea Jurina en Mariëlle weten vanuit eigen ervaring dat het leven zo makkelijk kan worden als dat je zelf gelooft dat het kan zijn. Achterover leunen en open gaan staan om moeiteloos te ontvangen is iets wat zij tot een kunst verheven hebben.

Houdt dit in dat ze zelf dan helemaal niets meer doen? Nee hoor, integendeel, ze zijn juist drukker dan ooit, maar alleen nog maar met dingen die ze echt leuk vinden om te doen! De rest besteden ze uit aan hun Universele Manager. En die Universele Manager brengt hen weer de ideeën, mensen en middelen die hen ook daadwerkelijk praktisch in hun fysieke leven als mens zijnde ondersteunen.

Het fysieke leven is een extensie van wat we met ons niet-fysieke bewustzijn in gang zetten. En daar zijn geen grenzen aan…

Moeiteloos creëren en creatief denken

“Hard werken wordt zwaar overgewaardeerd in onze maatschappij.”

Creatief denken vindt plaats in 4 fasen*:

  1. Voorbereiding (actief denken)
  2. Uitbroeding (rustige ontvangststand)
  3. Verlichting (rustige ontvangststand)
  4. Verificatie (actief denken)

* Uit het boek ‘Rest – Why you get more done when you work less’

Fase 1

In de eerste fase zijn we actieve denkers. We ontdekken een verlangen en we gaan er bewust aandacht aan geven. Dat is de voorbereiding. Zoals je leert in de Sprankelschool en toepast in het Sprankelleven, ga je intunen op de vibrationele essentie van wat je wenst. Je gaat jezelf ervoor openen totdat je het gevoel hebt dat je de vibratie ervan ontvangen hebt; je voelt jezelf anders, alsof je al in de ervaring Bent die je wenst.

Fase 2

Daarna kom je in de tweede fase. Dat is de fase van uitbroeding. En dat uitbroeden, dat hoeven we niet zelf te doen. Dat laten we over aan de Universele Manager. Onze geest verkeert in een rustige ontvangststand terwijl wij dingen doen die we fijn en ontspannend vinden. (Dit is de fase waar de meeste mensen niet los durven te laten en zelf aan de slag gaan met mentaal uitbroeden.)

Fase 3

De volgende fase is ook iets wat vanzelf gebeurt: het moment van verlichting – het welbekende AHA! moment -, overkomt ons. Juist als we even met iets heel anders bezig zijn, zoals douchen. Een heerlijk gevoel overspoeld ons. We staan al te dansen van vreugde terwijl we ons haar nog aan het wassen of ons lichaam nog aan het soppen zijn. Kun je ervoor zorgen dat dit soort momenten je vaker overkomen, als je dat zou willen? Jazeker!

Fase 4

Is het idee eenmaal ontvangen door jou, dan ga je als vanzelf moeiteloos over naar de laatste fase van verificatie. Je gaat nu kijken wat je er allemaal mee kunt. Je gaat het idee integreren in je huidige bestaan. Dat kan hier en daar nog wel voor wat botsingen met je oude geloofsovertuigingen zorgen, maar dat geeft niet. Dat heeft gewoon even tijd nodig. Het leukste van alles is dat je een nieuw opwindend idee hebt waar je iets mee kunt! Want wat zouden we zijn zonder nieuwe inspiratie? Gave dingen hebben om onszelf mee bezig te houden is heerlijk. Dat brengt ons vreugde.

Tot het moment dat je weer teveel in de actie schiet bij de uitvoering. Dat merk je vanzelf aan de feedback die je lichaam je geeft. Dan is het weer tijd om terug te gaan naar de eerste fase, want er is tenslotte een nieuw verlangen ontstaan: je wilt het nóg makkelijker! En ook daar kan je Universele Manager nu voor zorgen. Als jij voor die optie openstaat. 🙂

Hoe moeiteloos wil jij het?

Tijdens dit webinar zullen Thea Jurina en Mariëlle beschikbaar zijn voor het beantwoorden van vragen rondom dit onderwerp.

Elk soort verlangen is welkom om vragen over te stellen. Wil je jouw leven als ondernemer makkelijker maken? Of als vader of moeder? Of als zoon of dochter? Of als coach of leider? Of als creatieveling of wetenschapper? Het kan allemaal. 

Een LIVE energieshift

Tijdens dit webinar kun je LIVE met Thea Jurina en Mariëlle in gesprek gaan en samen met hen intunen op de gevoelens en gedachten die een match zijn met wat jij wenst te manifesteren in jouw ervaring. Zo moeiteloos en makkelijk als dat jij nu vindt dat het mag worden.

Zij zullen je voorgaan en jij kunt hen volgen in deze nieuwe frequenties en perspectieven. Hoe meer je jezelf open durft te stellen voor wellicht totaal nieuwe gedachten, hoe meer de energie ervan onderdeel kan worden van jouw eigen systeem. Naast de optie om LIVE in gesprek te gaan, heb je tevens de mogelijkheid om schriftelijk een vraag te stellen. Hopelijk is er genoeg tijd om ze allemaal te behandelen.

Opname tijdelijk beschikbaar

Kun je er niet LIVE bij zijn, dan zul je naderhand de opname toegemaild krijgen. De opname zal enkel beschikbaar gesteld worden voor hen die zich vóór de aanvangstijd aangemeld hebben. Dit aangezien alles wat besproken zal worden tijdens dit webinar een momentopname is en we iedereen, inclusief onszelf, de vrijheid willen geven om door te ontwikkelen zonder oudere versies van onszelf te blijven verspreiden.

Aanmelden

Datum: woensdag 12 april

Tijd: 10:00 tot ± 11:00 uur 

Prijs deelname: €27,-

Je kunt dit bedrag overmaken via onderstaande betaalknop. Na het ontvangen van de factuur is je deelname bevestigd. Enkele dagen voorafgaande aan het webinar zullen we je een e-mail sturen met alle informatie die je nodig hebt om het webinar LIVE bij te wonen.

 

Vervolg

De kans is groot dat dit webinar een vervolg krijgt in de vorm van een LIVE bijeenkomst op een prachtige plek. Mensen die aanwezig zijn geweest bij dit webinar krijgen als eerste de gelegenheid om zich hiervoor aan te melden. Deelnemers zullen we hierover persoonlijk informeren via de mail.

 


Pin It on Pinterest

n/a