Welkom in het Sprankelparadijs

Een community van bewuste creators; 
voorlopers in de Shift van 3D naar 5D;
facilitators van de toekomst in het NU: 
een heerlijk Sprankelparadijs op Aarde.

Kom tot rust in onze oase van vreugde en ontspanning, vrij van tijd en ruimte. Ontdek Wie Je Werkelijk Bent en wat JIJ Werkelijk Wilt. Ontwikkel vertrouwen in jeZelf en je gedachtenkracht voor een moeiteloos magisch mooi leven. Sluit je aan bij onze ‘Gathering of Teachers’ en ‘Movement of Allowing’. Jouw ZIJN is genoeg om miljoenen mensen te inspireren en je te volgen in jouw Shift in Bewustzijn. Het Sprankelparadijs dat wij samen vormen regelt met plezier de rest…
Welkom thuis!

Welkom in het Sprankelparadijs

Een community van bewuste creators; 
voorlopers in de Shift van 3D naar 5D;
facilitators van de toekomst in het NU: 
een heerlijk Sprankelparadijs op Aarde.

Kom tot rust in onze oase van vreugde en ontspanning, vrij van tijd en ruimte. Ontdek Wie Je Werkelijk Bent en wat JIJ Werkelijk Wilt. Ontwikkel vertrouwen in jeZelf en je gedachtenkracht voor een moeiteloos magisch mooi leven. Sluit je aan bij onze ‘Gathering of Teachers’ en ‘Movement of Allowing’. Jouw ZIJN is genoeg om miljoenen mensen te inspireren en je te volgen in jouw Shift in Bewustzijn. Het Sprankelparadijs dat wij samen vormen regelt met plezier de rest…
Welkom thuis!

Wat is in essentie jouw grootste verlangen?

Wil je jezelf graag goed voelen en genieten? Omdat je weet dat er eigenlijk niets belangrijker is dan dat? En dat als jij geniet, dat alles in je leven dan veel leuker is en makkelijker stroomt en je vanzelf ook van de grootste waarde bent voor anderen? Wanneer we een vibrationele match worden met de energie van onze verlangens dan kunnen ze moeiteloos in ons leven manifesteren. Maar jezelf op consistente basis goed voelen, dat blijkt in de praktijk vaak nog niet zo gemakkelijk te zijn. Je wordt wellicht omringd door mensen die nog geloven in hard werken, in leiding van buitenaf volgen, in tekort, in opofferen, in schuld, in voorwaardelijk liefde, in goed & slecht, in een lineaire aanpak en ga zo maar door. Misschien geloof je er zelf stiekem hier en daar ook nog wel in, ook al zou je dat eigenlijk niet meer willen…

Wat je het liefste wilt is jezelf omringen met mensen die bezig zijn met het verkennen van totaal nieuwe manieren van (samen) Zijn, (samen) Leven en (samen) Werken. Je wilt geleidelijk aan, stap voor stap shifts maken in je bewustzijn, zodat je realiteit zich als gevolg zal aanpassen aan de nieuwe stromende, genietende JIJ die je toegelaten en geactiveerd hebt, op alle gebieden in je leven.

 

Mijn naam is Mariëlle Duijndam, initiator van het Sprankelparadijs en ik zit midden in de Shift van leven vanuit een 3D bewustzijn naar leven vanuit een 5D multidimensionaal bewustzijn. Het is mijn verlangen om steeds meer (opkomende) leiders, leraren, coaches en creatieven van de Nieuwe Tijd te ontmoeten en een plek te bieden om bij elkaar te komen. Zodat we samen plezier kunnen beleven aan deze Shift, het voorlopen in de Shift en het (samen) uitdragen en aanbieden van alle mogelijkheden die deze Shift biedt aan iedereen die ervoor open staat.

Klik hieronder op de Sprankelcommunity om meer te weten te komen over wat de Shift van 3D naar 5D precies inhoudt en of je jezelf en jouw verlangens hierin herkent. Je kunt ervoor kiezen om jezelf direct aan te melden voor onze online Sprankelcommunity, of je kunt ervoor kiezen om ons eerst te leren kennen door middel van het bijwonen van een Sprankelcirkel. Zo noemen we al onze bijeenkomsten.

Wil je eerst nog wat meer lezen en horen over dit alles, dan kun je alle artikelen in onze Sprankelstroom bekijken. Daarnaast is onze Sprankelshop gevuld met producten die je helpen om alvast lekker in een fijn gevoel te komen en vanuit je eigen huis bezig te zijn met het toelaten van de innerlijke Shift.

Ik wens je heel veel plezier met dit alles en we kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Stromende sprankels,
Mariëlle Duijndam

Sprankelcommunity

Wil je jezelf graag heerlijk, diep ontspannen, helder en geïnspireerd voelen op een consistente basis? En ontdekken hoe magisch mooi en moeiteloos het leven op die manier kan worden? Onze online Sprankelcommunity is ideaal om stap voor stap jezelf te openen voor alles waar je naar verlangt. Door middel van online Sprankelcirkels komen we elke week bij elkaar en laten we de magie ontvouwen…

Sprankelcirkels

Onze Sprankelcirkels zijn er in vele vormen en op allerlei locaties in binnen- en buitenland. Deze bijeenkomsten zijn er om elkaar te ontmoeten, samen te genieten en onszelf te laten verrassen door de ingevingen van onze intuïtie en de unieke ervaringen die dit elke keer weer oplevert. Bekijk onze Sprankelagenda om te zien wat jou nu aanspreekt…

Sprankelstroom

Onze Sprankelstroom is een verzameling van artikelen, filmpjes, audio’s en foto’s die te maken hebben met de Shift van 3D naar 5D in de dagelijkse praktijk; met deze tijd van ontwaken, met bewust creëren en moeiteloos manifesteren, met de Wet van Aantrekking, het kwantumveld, kwantumfysica en al dat soort zaken…

Sprankelshop

Hier vind je allerlei producten die bijdragen aan een heel fijn gevoel, nieuwe perspectieven en nieuwe manieren van leven. Haal de sprankelvibe in huis en geniet van Alignment Audio’s, boeken, muziek en meer. We zijn continu bezig met het toevoegen van nieuwe items…

Sprankelstart

Geef jezelf een vliegende start

Hoe begint je leven te veranderen wanneer je in de Shift zit van 3D naar 5D? In dit e-boek neemt Mariëlle je een paar dagen mee in haar leven. Ze deelt de manier waarop ze tijdens die dagen met haar eigen innerlijke Stroom co-creëert en deze elk moment van haar leven zo goed mogelijk volgt. Het lezen ervan geeft je een idee van het gemak dat dit brengt, de dingen die je tegen kunt komen en de simpele manier waarop je hiermee om zou kunnen gaan. Het gaat er niet om je te leren wat de beste manier is, want die is er niet, maar om je een voorbeeld te geven van hoe ook jij steeds meer en meer op je intuïtie en je innerlijke stem zou kunnen leren vertrouwen in je dagelijkse leven.

Blijf op de hoogte

Door het aanvragen van het e-boek meld je jezelf automatisch aan voor onze Sprankelmail. En dat is handig, want dan ontvang je voortaan een melding in je mailbox wanneer we nieuwe activiteiten aan de Sprankelagenda toegevoegd hebben. Daarnaast ontvang je de highlights van de Sprankelstroom, zodat je regelmatig weer even herinnerd wordt aan de Sprankelvibe en Sprankelvisie dat alles mogelijk is en je nu al in jouw unieke Sprankelparadijs leeft.

Hartelijk dank voor je mail en je e-book. Ik ben begonnen met lezen en ik weet niet hoe maar ik voel dat het klopt, dat het er is, dat ik het alleen nog maar hoef te erkennen. En alleen al door dit besef stroomt de vreugde in mij. Heel bijzonder. Ik ga graag met je mee in dit circulaire proces en kijk ernaar uit je te ontmoeten in het sprankelparadijs!
 
Ik heb ruimte en vrijheid voor mezelf gecreëerd. Rust en ontspanning. Balans. Eigenheid. Eigenwaarde, zelfvertrouwen. Steeds meer en meer onvoorwaardelijke liefde voor meZELF. Voor de menselijke delen in mij. Alles mag er zijn. Wauw wat een vrijheid geeft dat! Zoooooo trots op!!
 
Een feest van herkenning je e-book! Ik heb het in 1 ruk uitgelezen. Wat een fijne laagdrempelige voorbeelden. Zelf wil ik ook graag mensen hun harten raken, ze verbinding laten maken met hun Zelf en vanuit daar met de ander. Ik wil graag een coach zijn voor mensen.
 
Begonnen met e-book. Dacht het even uit te lezen, maar na 10 bladzijden was de ontspanning en het loslaten zo groot dat ik moest stoppen. Wat intens. Ik dacht aardig ontspannen te zijn, maar het kan nog veel verder. Heb ondertussen nog wat gelezen. Zijn is alles wat ik wil. Het zijn niet de woorden op zich. Maar de energie.
 
Ik heb veel aan jouw e-book. Ligt op mijn nachtkastje!  The shift van lineair naar circulair was the missing link. Thanks! 
 

Sprankelstroom

Stroom je mee?

Pin It on Pinterest

n/a