Fysiek Sprankelparadijs

Stukje hemel op aarde

 

Het Sprankelparadijs maakt gebruik van diverse prachtige plekken en locaties in de wereld. Daarnaast hebben we nu ook ons eigen Sprankelparadijs.

Een plek waar je binnen kunt lopen door een prachtige poort. Een poort die je door een tunnel leidt; een tunnel die je begeleidt naar een andere staat van zijn. Al je zintuigen worden geprikkeld. Je voelt jezelf tot rust komen zodra je door deze tunnel gaat. Een gevoel van ‘thuis’ overspoelt je. Je ziet het licht aan de andere kant van de tunnel en je voelt dat de vreugdevolle energie je al tegemoet komt…

Eenmaal in het Sprankelparadijs kijk je je ogen uit. Wat een schoonheid, wat een heerlijke sprankelende energie straalt overal vanaf. Van de mensen, van de natuur, van de kunstwerken, van de heerlijke zitjes en hoekjes overal, van de prachtig gevormde gebouwen die vrouwelijk lijken te stromen en overvloeien in elkaar.

Je voelt je intens dankbaar dat je hier een tijdje kunt vertoeven. Alleen al hier zijn zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot totaal andere gedachten, perspectieven en visies. Alles wat ingewikkeld leek wordt hier weer simpel. Helderheid wordt weer normaal.

Je ziet jezelf, je ziet andere mensen werkelijk voor wie ze zijn: vrij, blij, krachtig, helder, liefdevol en vol waardering. Je ontvangt deze waardering en je draagt bij aan die krachtige stroom die alles hier omringt en verbindt.

Er worden heerlijke activiteiten gedaan. Niets is echt gepland, alles ontstaat hier spontaan. Mensen komen en mensen gaan. Iedereen voelt wat zijn of haar plek is om op dat moment te zijn. Intuïtie wordt moeiteloos gevolgd. Er wordt gedanst, er wordt gezongen, er wordt gepraat, er wordt gezwommen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en er komen steeds weer nieuwe mogelijkheden bij. Je kunt er samen komen en je kunt je lekker terugtrekken als je daar zin in hebt. Onze bijeenkomsten zijn fantastisch, zinderend van vreugde voel je je lichaam vibreren…

 

Droom jij hier ook van?

Wil jij hier op wat voor manier dan ook aan bijdragen?
Laat het ons weten door hieronder een berichtje achter te laten.
Of maak direct een Sprankeldonatie over voor dit Sprankelproject.

Dankjewel!

“Wat je aandacht geeft groeit. Waar je aan bijdraagt bloeit.”

Mariëlle Duijndam

Pin It on Pinterest