Sprankelcommunity

Leven in Ultieme Vrijheid

“There is nothing for you to do. Universal forces are in motion. Things are unfolding. Your work is to relax and allow. Relax and allow.”

— Abraham-Hicks

 Een Sprankeloase

Vrij van Tijd en Ruimte

Hi! Mijn naam is Mariëlle Duijndam, partyhost van deze Sprankelcommunity. Ik doe waar ik zin in heb, want ik ben en heb al alles wat ik wil. Zou jij dat ook willen zeggen? Nou, dat kan. Er is niemand die je tegenhoudt 🙂 , en het is nog écht waar ook!

In de Sprankelcommunity experimenteer ik met leven vanuit de 5D frequenties en mogelijkheden. Vrij van tijd en ruimte speel ik in het kwantumveld met mijn perspectief, vibratie en realiteit. Ik volg de gedachten, woorden en acties die beter voelen in het moment, voor mij. En ik laat mezelf verrassen door wat zich als gevolg ontvouwt.

Onze gedachten worden werkelijkheid. Hoe zou het zijn om jezelf steeds verder te openen voor gevoelens en gedachten die écht lekker voelen, ongeacht of ze nu ‘waar’ zijn of niet? Dan hoef je het grote genieten niet langer uit te stellen tot later. Dan kan het gewoon NU. Het Sprankelparadijs biedt jou en mij de gelegenheid om daar samen mee te spelen, in een heerlijke Sprankeloase waarin de buitenwereld en ‘de realiteit’ even niet bestaan. 

Mijn innerlijke ervaring heeft mijn prioriteit, want alleen die innerlijke connectie met de Energie Stroom is werkelijk vervullend.

 Ongelimiteerd Leven

Onvoorwaardelijk Ontvangen

Ik heb geen idee waarom je de Sprankelcommunity gevonden hebt.

Ik heb geen idee wie je bent en wat je wilt. Ik heb geen idee wat jouw reden is om lid te worden van deze Sprankelcommunity.

Ik heb ook geen idee wat het je gaat brengen of wat jij de community komt brengen.

Ik weet alleen dat toeval niet bestaat en dat als iets goed voelt, het goed is om te doen.

Ik ben vooral nieuwsgierig. Benieuwd welke ontmoetingen er zullen ontstaan, als gevolg van de intenties die ik uitzend.

Niemand van ons weet werkelijk iets over een ander. We leren enkel onszelf steeds beter kennen dankzij elkaar. Daarom nodig ik je uit. Om samen te zijn. Om te kunnen ontdekken, ervaren, spelen en genieten. Om te experimenteren met ongelimiteerd leven.

 Vertrouwen op je Intuïtie

De hoogste vorm van intelligentie

Voel je vrij om te doen en te laten, wat en wanneer je maar wilt.

Laten we samen leven, in ultieme vrijheid. Spontaan en speels. Vertrouwend op onze intuïtie in het moment, want zij heeft overzicht over het grotere geheel. Wanneer we continu volgen wat fijner voelt, maken we gebruik van de hoogste intelligentie. Eentje die voorbij gaat aan logica, lineariteit en zelfopgelegde continuïteit. We hoeven het niet allemaal (meer) te begrijpen of te analyseren. We mogen gewoon volgen wat voelt als genieten. Elk moment is een nieuw begin.

Alles is mogelijk. Welke mogelijkheid wil jij nu kiezen als realiteit?
Ontdek hoe magisch mooi en moeiteloos het leven kan zijn…

Laat jezelf sprankelen. Je Zelf Zijn is genoeg.

 

Sprankelshift van 3D naar 5D

Multidimensionaal Realiteitsbesef

Hieronder volgt een overzicht van de verschuivingen in je bewustzijn en de manier waarop je de dingen vervolgens ziet, ervaart en benadert, wanneer je gaat leven vanuit een 5D bewustzijn. Wat dit in de praktijk allemaal precies inhoudt, dat kun je alleen maar ervaren. De Sprankelcommunity kan je inspireren en helpen herinneren wat je zelf diep van binnen ook al weet. Het is gewoon een kwestie van erin duiken en kijken wat jij tegenkomt.

Wat biedt de Sprankelcommunity?

Z

Krachtig Sprankelbad

Het gevoel dat je gezien wordt als Wie Je Werkelijk Bent. De machtige, krachtige creator van je eigen werkelijkheid. Hier hoef je jezelf niet kleiner voor te doen dan je werkelijk bent. Hier wordt je juist uitgedaagd om je volledige potentie en goddelijke wezen te belichamen. Hier kun je sprankelen zoals nooit tevoren. 

Z

Sprankelcirkels

Gelegenheid om allerlei online Sprankelcirkels (met mij) bij te wonen. We relaxen en openen voor de Energie Stroom en volgen onze intuïtie en inspiratie naar steeds grotere hoogten. Bij te wonen via internet met webcam en microfoon, vanuit het comfort van je eigen huis.

Z

Sprankelcirkel Archief

Gelegenheid om de opnames van Sprankelcirkels later alsnog te beluisteren indien je er zelf niet live bij kon zijn. Of om ze gewoon vaker te beluisteren omdat het je zo’n fijn gevoel geeft om dit te doen.
Z

Sprankelcirkel Initiatief

Zou je zelf graag een Sprankelcirkel op de agenda zetten? Dan kun je gebruik maken van het Sprankelcirkelformulier. Ik ben benieuwd naar jouw inspiratie en initiatieven. Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Z

Exclusieve Sprankelstroom

Toegang tot (nieuws)artikelen, perspectieven, verhalen, filmpjes en audio’s, speciaal voor communityleden. En deelname aan de schriftelijke en mondelinge gesprekken die daaruit voort komen. Inspirerend en upliftend, perspectief verruimend en realiteit shiftend.

Gathering of Teachers

Movement of Allowing

Al jaren resoneer ik met deze audio van Abraham, gechanneld door Esther Hicks. 

Stel je eens een beweging voor van mensen die geleerd hebben om zichzelf onvoorwaardelijk te openen voor alles wat ze wensen en die met hun leven laten zien hoe moeiteloos je dit alles in je realiteit kunt ontvangen wanneer je accepteert dat het al je werkelijkheid IS…

Dat is de Movement of Allowing en we kunnen er samen in voorop lopen.
Ben je ook nieuwsgierig naar wat er gaat gebeuren als we bij elkaar komen?

Lid worden van de Sprankelcommunity

Probeer het eens uit om een maand te sprankelen!

Het bedrag zal maandelijks automatisch afgeschreven worden. Je kunt je lidmaatschap op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Pin It on Pinterest

n/a