Sprankelcommunity

Leven in Ultieme Vrijheid
Meesterschap over Fysieke Realiteit
Manifestatie van je Droomwerkelijkheid

Ontmoetingsplek voor de leiders van de Nieuwe Wereld.
Samen maken we het onmogelijke moeiteloos mogelijk.
Lees meer over onze intentie

Sprankelcommunity

Leven in Ultieme Vrijheid
Meesterschap over Fysieke Realiteit
Manifestatie van je Droomwerkelijkheid

Ontmoetingsplek voor de leiders van de Nieuwe Wereld.
Samen maken we het onmogelijke moeiteloos mogelijk.
Lees meer over onze intentie

De intentie achter onze Sprankelcommunity

Een wereldwijde familie van Sprankelaars

Het idee achter onze Sprankelcommunity is dat het een online plek en gelegenheid is voor mensen om samen te komen en te co-creëren met anderen die (al) leven in het gevoel, de visie en de realiteit van hun hemel op aarde, ongeacht externe omstandigheden.

Wij hebben ons herinnerd hoe we toegang kunnen krijgen tot het gevoel van het paradijs binnenin ons en we hebben geleerd om focus en aandacht te geven aan waar we van houden en waar we naar verlangen, wetende dat onze gedachten zich zullen omvormen tot echte dingen en levensechte ervaringen.
Door het openen van de deuren van ons online (t)huis en onze harten, zul je met ons mee kunnen resoneren en vibreren. Je zult zelf als gevolg ook een nieuwe manier van zijn eigen kunnen maken, simpelweg door een tijdje samen te zijn en samen te delen.
Dat is hoe deze nieuwe levensstijl en dit nieuwe level van bewustzijn zich zal verspreiden over de hele wereld; één perspectief en één persoon tegelijk veranderend.

Elementen van de Sprankelcommunity

Z

Live webcast met Heidi & Mariëlle

1 á 2 keer per maand kun je een live meeting met Heidi & Mariëlle en andere communityleden bijwonen vanuit je eigen huis. Je kunt hen dan alles vragen wat je wilt rondom Leven in Ultieme Vrijheid, Meesterschap over Fysieke Realiteit en het realiseren van je Droomwerkelijkheid.

Z

Opnames live webcast met Heidi & Mariëlle

Voor wie er niet live bij kon zijn of liever enkel gebruik maakt van de opnames is er binnen de online omgeving van Sprankelcommunity de gelegenheid om deze naderhand terug te zien en terug te luisteren.

Z

Opnames van LIVE Sprankelcirkels in Umbrië

Tijdens de Sprankelweken in ons Sprankelparadijs in Umbrië zullen we regelmatig opnames creëren van de Sprankelcirkel bijeenkomsten met Mariëlle. Deze maken we vervolgens ook beschikbaar voor de leden van de Sprankelcommunity.

Z

Sprankelupdates via video van Heidi & Mariëlle

1 á 2 keer per maand creëren Mariëlle & Heidi een video-update rondom alle ontwikkelingen in het Sprankelparadijs en delen ze wat hen inspireert, bezig houdt en wat ze aan jou willen vragen. Als communitylid krijg je toegang tot de gehele video.

Z

Interviewgesprekken met onze Sprankelgasten

Regelmatig voeren we een interviewgesprek met mensen die deelgenomen hebben aan een Sprankelweek of mensen die we om een andere reden willen voorstellen aan jou. Laat je inspireren door hun verhalen, hoe ze dingen beleefd en aangepakt hebben en wat hieruit voort gekomen is. Word onderdeel van ons krachtige sprankelnetwerk en geniet mee van alle connecties.

Z

Verdiepende informatie rondom de Shift

Voor wie dieper in wil gaan op alles wat met de bewustzijnsshift van 3D naar 5D te maken heeft, bieden we exclusieve content aan in de vorm van artikelen en gedichten van Mariëlle.

Z

Online meeting room voor communityleden

We bieden communityleden ook de mogelijkheid om onderling met elkaar in contact te komen in onze online meeting room. In de community-agenda zul je kunnen zien wanneer de gelegenheid er is om via live videogesprekken op ontspannen wijze uit te wisselen met elkaar. Laat je verrassen rondom wie er aanwezig zullen zijn en ontdek waarom de Wet van Aantrekking jullie samen heeft gebracht.

Word lid van de Sprankelcommunity

Geniet van de vibe van ons Sprankelparadijs


Automatische incasso op de 1e van de maand.
Opzeggen is op elk gewenst moment mogelijk.

Pin It on Pinterest

n/a