Sprankelcommunity

Leven in Ultieme Vrijheid

“There is nothing for you to do. Universal forces are in motion. Things are unfolding. Your work is to relax and allow. Relax and allow.”

— Abraham-Hicks

Sprankelshift van 3D naar 5D

Multidimensionaal Realiteitsbesef

Hieronder volgt een overzicht van de verschuivingen in je bewustzijn en de manier waarop je de dingen vervolgens ziet, ervaart en benadert, wanneer je de Shift maakt van een 3D naar een 5D bewustzijn. Wat dit in de praktijk allemaal precies inhoudt, dat kun je alleen maar ervaren en zelf ontdekken. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Je kunt jezelf omringen met gelijkgestemden die hier ook doorheen gaan en samen genieten van de reis.

Samen de Shift (Mee)maken

De Shift in je Dagelijks Leven

De meeste mensen komen in de Sprankelcommunity omdat ze ernaar verlangen om alles moeiteloos te leren manifesteren wat ze maar wensen, met behulp van de Wet van Aantrekking of de Wet van de Aantrekkingskracht. Het is een geweldige ingang en een hele goede reden om je aan te sluiten. Je zult heel veel inspiratie en ondersteuning (kunnen) ontvangen bij het bewust (leren) creëren van je eigen droomrealiteit. Maar dat is nog maar het begin, want wat je verlangens ondertussen doen is je meer en meer in contact brengen op dagelijkse basis met Wie je Werkelijk Bent: een sprankelende Energie Stroom die zich vormt naar dat wat jij aandacht geeft. Die verbinding ervaren is de essentie.

Mijn naam is Mariëlle Duijndam is en ik geniet ervan om je te mogen ondersteunen terwijl je door deze tijd van grote transformatie gaat. Ik help je herinneren wat je diep van binnen al weet en voorzie je van een heldere spiegel en suggesties op maat die ik geïnspireerd in het moment en in contact met jou ontvang. Stuk voor stuk bedoeld om je te helpen openen voor dat waar je werkelijk naar verlangt en je NU eigenlijk al bent, hebt en doet, vanuit een metafysisch perspectief gezien. Je hoeft het alleen nog maar toe te laten…

Laat de Sprankelcommunity je helpen om jouw Sprankelparadijs zichtbaar en voelbaar te laten worden in je dagelijks leven.

Wat biedt de Sprankelcommunity?

Z

Krachtig Sprankelbad

Het gevoel dat je gezien wordt als Wie Je Werkelijk Bent. De machtige, krachtige creator van je eigen werkelijkheid. Hier hoef je jezelf niet kleiner voor te doen dan je werkelijk bent. Hier wordt je juist uitgedaagd om je volledige potentie en goddelijke wezen te belichamen. Hier kun je sprankelen zoals nooit tevoren. 
Z

Sprankelcommunity Calls

Gelegenheid om twee keer per week een Sprankelcommunity Call bij te wonen. Deel jouw vraag of verlangen LIVE of dien hem van tevoren schriftelijk in. Of ontvang als vanzelf jouw antwoord en gevoel van afstemming terwijl anderen dit doen. We zijn allemaal verbonden en de Wet van Aantrekking brengt mensen niet voor niets bij elkaar.

Z

Sprankelcommunity Call Archief

Gelegenheid om de opnames van Community Calls later alsnog te beluisteren indien je er zelf niet live bij kon zijn. Of om ze gewoon vaker te beluisteren omdat het je zo’n fijn gevoel geeft om dit te doen.

Sprankelcommunity Calls

Sluit je aan bij de volgende bijeenkomst

Gathering of Teachers

Movement of Allowing

Al jaren resoneer ik met deze audio van Abraham, gechanneld door Esther Hicks. 

Stel je eens een beweging voor van mensen die geleerd hebben om zichzelf onvoorwaardelijk te openen voor alles wat ze wensen en die met hun leven laten zien hoe moeiteloos je dit alles in je realiteit kunt ontvangen wanneer je accepteert dat het al je werkelijkheid IS…

Dat is de Movement of Allowing en we kunnen er samen in voorop lopen.
Ben je ook nieuwsgierig naar wat er gaat gebeuren als we bij elkaar komen?

Lid worden van de Sprankelcommunity

Ontdek wat een maand sprankelen voor je doet!


Automatische incasso op de 1e van de maand.
Opzeggen is op elk gewenst moment mogelijk.

Sprankelcommunity Lidmaatschap

(Samen) Leven in Ultieme Vrijheid
27/maand
  • Krachtig Sprankelbad

  • Sprankelcommunity Calls

  • Sprankelcommunity Call Archief

Ja, ik wil lid worden

Pin It on Pinterest