Sprankeldiensten

Leven in Ultieme Vrijheid
Meesterschap over Fysieke Realiteit
Manifestatie van je Droomwerkelijkheid
Ontwaken & de Shift van 3D naar 5D

“There is nothing for you to do. Universal forces are in motion. Things are unfolding. Your work is to relax and allow. Relax and allow.”

— Abraham-Hicks

 Een Sprankeloase

Vrij van Tijd en Ruimte

Mijn naam is Mariëlle Duijndam en ik ben een krachtig kanaal voor heldere communicatie en ondersteuning van mensen die de Shift van 3D naar 5D denken, spreken en doen maken. Een Shift in Bewustzijn.

Liefdevol doch direct begeleid ik je terug naar dat wat je eigenlijk al weet maar soms graag aan herinnerd wilt worden. Je Bent Onvoorwaardelijke Liefde, de creator van je complete werkelijkheid en je Bent, Doet en Hebt al Alles wat je wilt. Je bent Goed en Geliefd en er is niets dat je hoeft te verdienen of bewijzen.

Het enige dat er gebeurt is dat je steeds intentioneler gaat kiezen wat je wilt manifesteren en je bereidheid om dit direct moeiteloos te mogen ontvangen zal groeien.

Je gaat je bewust worden van het feit dat je niet onder doet voor “God” (of hoe je deze kracht ook noemt) en je zult je gaan herinneren hoe je weer gebruik kunt maken van de kwaliteiten die we aan “hem/het” toegeschreven hadden, maar niet aan onszelf. Gelovend in een oud idee van afgescheidenheid. De werkelijkheid blijkt te zijn dat er geen afscheiding is en je over dezelfde capaciteiten beschikt.

Hier maak je elk moment van je leven al gebruik van. Anders zouden jij in je fysieke vorm en je leefwereld niet kunnen bestaan. Ze zijn er omdat je zelf Goddelijk bent. Jij hebt jouw wereld voor jezelf geschapen en doet dit elk moment opnieuw.

Er is geen goed of fout, want er is ook geen einde. Er is alleen oorzaak en gevolg. Intenties die manifesteren. Energie die zich vormt naar de intentie. Gevoelens en een fysieke realiteit zijn het gevolg hiervan.

Voor ons om van te genieten en mee te spelen. En soms als richtingaanwijzer en informatiebron te gebruiken om nieuw keuzes te maken en een andere richting op te gaan met onze intenties.

Elk moment is een blanco canvas en een compleet nieuw begin.

Hier maak je elk moment van je leven al gebruik van. Anders zouden jij in je fysieke vorm en je leefwereld niet kunnen bestaan. Ze zijn er omdat je zelf Goddelijk bent. Jij hebt jouw wereld voor jezelf geschapen en doet dit elk moment opnieuw.

Er is geen goed of fout, want er is ook geen einde. Er is alleen oorzaak en gevolg. Intenties die manifesteren. Energie die zich vormt naar de intentie. Gevoelens en een fysieke realiteit zijn het gevolg hiervan.

Voor ons om van te genieten en mee te spelen. En soms als richtingaanwijzer en informatiebron te gebruiken om nieuw keuzes te maken en een andere richting op te gaan met onze intenties.

Elk moment is een blanco canvas en een compleet nieuw begin.

We zijn geen manifestators van realiteit, dat gaat allemaal vanzelf. We zijn manifestators van een innerlijke visie en vibratie. Voorbij dit domein hebben we geen controle noch verantwoordelijkheden. Schuld en blaam voor wat zich manifesteert zijn dan ook nooit terecht. De fysieke realiteit is de bonus. Het gevolg. Wanneer we gaan analyseren wat er aan de hand is en conclusies trekken over wat er moet gebeuren en vervolgens ‘de realiteit’ gaan proberen te manipuleren, op welke fysieke, spirituele of intentionele manier dan ook, krijgen we enkel meer situaties die vragen om zo’n aanpak.

Waar ik je aan kan herinneren is hoe je voorbij het managen en manipuleren van je fysieke realiteit direct kunt Zijn, Doen en Hebben wat je wilt. Oftewel: Instant Manifestatie. Het enige dat we eigenlijk echt hebben, aangezien tijd een illusie is.

Wanneer dit ‘genoeg’ begint te worden voor je en je een ongelofelijke vervulling ervaart in het moment – waarin je leeft in ultieme vrijheid – ben je ontwaakt in jouw Sprankelparadijs en zal deze als gevolg steeds zichtbaarder en voelbaarder worden in jouw fysieke wereld.

Als dit is wat je wilt, dan ben ik beschikbaar voor jou om je hier keer op keer aan te herinneren. Net zolang tot je het zelf weer weet en je dit weten weer aan anderen door zult gaan geven door middel van je eigen voorbeeld.

Warme groet,
Mariëlle

Sprankelshift van 3D naar 5D

Multidimensionaal Realiteitsbesef

Hieronder volgt een overzicht van de verschuivingen in je bewustzijn en de manier waarop je de dingen vervolgens ziet, ervaart en benadert, wanneer je de Shift maakt van een 3D naar een 5D bewustzijn. Wat dit in de praktijk allemaal precies inhoudt, dat kun je alleen maar ervaren en zelf ontdekken. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Je kunt jezelf omringen met gelijkgestemden die hier ook doorheen gaan en samen genieten van de reis.

Co-Creatie Mogelijkheden

Z

1-op-1 contact voor langere tijd

Als je een gigantische shift in bewustzijn wilt maken en je hierbij door mij wilt laten ondersteunen, dan kun je kiezen voor 1-op-1 contact voor langere tijd. Bijvoorbeeld een traject van een maand waarin we vrijwel dagelijks even telefonisch contact hebben. Of je kunt me inhuren op jaarbasis om tot je beschikking te staan wanneer je behoefte hebt aan een verhelderend gesprek. Deze gesprekken kunnen je jaren van moeite doen schelen.

Z

1-op-1 gesprek

Heb je iets waar je tegenaan loopt of iets wat je graag zou willen? Dan kan een 1-op-1 gesprek met mij een verademing zijn doordat je het grotere plaatje (weer) gaat zien. We gaan direct naar het hart van je verlangen en openen de weg voor instant manifestatie. Deze gesprekken kunnen telefonisch, via Skype/Zoom of in persoon op locatie plaatsvinden. Ik woon in Delft maar kom ook gerust naar jou of een bijzondere locatie toe die past bij wat je wenst te ervaren.

Z

1-op-1 Sprankelsessie

Een Sprankelsessie is voor jou als je jezelf echt wilt gaan openen voor je (seksuele) levensenergie. Als je alle oude conditionering achter je wilt laten en ongegeneerd wilt leren genieten, ongeacht wie of wat je voor je hebt. Ieder van ons zit bovenop een fontein van genot en levensvuur dat je intens kan vervullen. Wanneer deze Stroom ongeremd kan stromen, ben je beschikbaar voor alle intuïtieve impulsen die je doorkrijgt en durf je ze ook te volgen. Alles waar je aandacht aan geeft zal nog makkelijker kunnen manifesteren, aangezien je basis er een is van genieten en overvloed, in plaats van tekort en moeite doen om ergens anders te komen. Deze Sprankelsessies kunnen plaatsvinden in Delft of een locatie naar jouw voorkeur. Het is ook mogelijk om dit via Skype/Zoom te doen.

Z

Spreken voor/met een groep

Is er een groep waaraan je mij graag zou voorstellen en met wie je mij graag zou laten spreken? Dat kan. Ik ga graag de interactie aan met de energie van een groep en met individuen binnen deze groep, waarbij iedereen kan meegenieten van de shift in bewustzijn die collectief dan plaats vindt. Dit kan zijn in een bedrijf maar ook binnen andere soorten organisaties of privé-aangelegenheden.

Z

Executive coaching

Ik werk graag met mensen in invloedrijke rollen. Wanneer wij samen een shift in jouw bewustzijn creëren, zal de hele organisatie meeveranderen. Want alles in jouw werkelijkheid is een verlengstuk van jouw eigen overtuigingen/verwachtingen. Kun je als manager ook stoppen met managen en toch bereiken wat je wilt? Ontdek het zelf…

Z

Bedrijfscoaching

Ik kan voor een korte of langere tijd meelopen met een traject binnen een bedrijf. Vertel me waar je/jullie tegenaan lopen en wat je/jullie verlangens zijn en we gaan kijken hoe we van binnenuit deze verandering kunnen láten gebeuren. Dit kan een combinatie zijn van executive coaching en spreken voor/met een groep.

Z

Samen op reis

Niets brengt je sneller in het gevoel van Leven in Ultieme Vrijheid als samen letterlijk op reis gaan en genieten van de reis, de omgeving, nieuwe indrukken, nieuwe mensen en het spontaan en intuïtief (leren) volgen van de Stroom in de praktijk. Laat alles even achter en stap in het Sprankelparadijs samen met mij. Dit kan voor een paar dagen, een week of misschien zelfs langer voor een combinatie van ‘werk’ en privé. Dit kan op individuele basis maar het kan ook heel goed met een (door jou samengestelde) groep.

Z

Sprankelcirkel (organiseren)

In de Sprankelagenda kun je de Sprankelcirkels vinden die ik organiseer of die georganiseerd worden door anderen en ik aanwezig zal zijn als spreker/facilitator. Dit zijn (online) bijeenkomsten van een uur of een dag en bieden de gelegenheid om de interactie met mij aan te gaan, in het bijzijn van een groep, zodat iedereen die aanwezig is hier baat bij heeft. Stel vragen over de Shift van 3D naar 5D, Leven in Ultieme Vrijheid, de Manifestatie van je Droomleven en Meesterschap over Fysieke Realiteit. Organiseer je een bijeenkomst en wil je mij uitnodigen om te komen spreken, dan hoor ik het graag.

Z

Sprankelretraite (organiseren)

In de Sprankelagenda kun je de Sprankelretraites vinden die ik organiseer of die georganiseerd worden door anderen en ik aanwezig zal zijn als spreker. Ontmoet gelijkgestemden, leef samen in ultieme vrijheid, ontwikkel het gevoel van meesterschap over fysieke realiteit, geniet van het leven IN je droomleven, laat je levensenergie en authentieke zelfexpressie steeds meer ongecensureerd stromen. Organiseer je een retraite en wil je mij uitnodigen om te komen spreken, dan hoor ik het graag.

Z

Samen ondernemen

Heb je ideeën over iets wat je samen met mij zou willen ondernemen? Een kans of mogelijkheid die je me wilt bieden? Een rol die je perfect geschikt vindt voor mij en/of het Sprankelparadijs als online platform? Ik sta ervoor open om hier meer over te horen.

Neem Contact Op

Doe een voorstel

Ik ben gestopt met het managen van mijn realiteit, bedrijf en geldstroom. In plaats daarvan volg ik enkel nog in het moment wat fijn(er) voelt. Als je met mij wilt werken, dan kun je me een voorstel doen. Ik sta open voor alles wat zich aandient en zal voelen of het voor mij een intuïtieve JA is of niet.

Stuur me als eerste een bericht en dan kijken we daarvandaan weer verder. Ik ben nieuwsgierig naar jouw inspiratie en verlangens.

Pin It on Pinterest