Sprankelweek

Leef en co-creëer 7 dagen lang samen met ons en andere gelijkgestemden in ons Sprankelparadijs in Italië. Jouw intentie staat centraal. Welke droom wil je realiseren? Wat zou je willen dat er gebeurt als gevolg van deze week? Vanuit de energie van onvoorwaardelijke liefde, het plezier, de rust en de helderheid van deze week, zul je dit moeiteloos kunnen manifesteren.

Klik hier om een Sprankelweek te kiezen

Sprankelspecial

Soms heb je behoefte aan persoonlijke aandacht. Voor jou alleen. Voor jou en je partner. Voor jou en je kind. Voor jou en je bedrijf. Voor jou en je medewerkers. Voor jou en je team. Een paar dagen er tussenuit. Even helemaal loskomen van je normale wereldje. Het grotere plaatje (weer) gaan zien. Intunen op kernverlangens. Wij kijken, voelen en visualiseren graag met je mee.

Neem contact op voor een luxe Sprankelspecial.

Sprankelcommunity

Blijf via ons online platform continu ingeplugd op de visie en vibratie van het Sprankelparadijs. Neem deel aan onze Live Webcast(s), stel je vragen en/of bekijk en beluister de opnames. Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve content in de vorm van audio’s, video’s en diverse artikelen van Mariëlle & Arjen en Heidi & Koen, over het leven van een Bewuste Creator en alle mooie ontdekkingen die we doen in dit aardse paradijs.

Lees hier meer informatie en word lid.

Sprankelspreker

Maak gebruik van onze passie & ervaring en laat ons interactief in gesprek gaan met jou en je publiek. Welke groep mensen zou jij graag met ons in contact laten komen? Wie mogen we inspireren met ons voorbeeld en leven? Met welk publiek kunnen we op intuïtieve wijze in gesprek gaan vanuit de inspiratie in het moment? We reizen graag naar mooie locaties en gelegenheden om onze unieke bijdrage te leveren.

Neem contact op en vertel ons wat je voor je ziet.

Houd mij op de hoogte en stuur mij af en toe een Sprankelmail.

Pin It on Pinterest

n/a