Sprankelgastenboek

Ervaringen van onze Communityleden

Ik heb veel aan jouw e-book. Ligt op mijn nachtkastje!  The shift van lineair naar circulair was the missing link. Thanks! 
 
So much lighter, so much brighter. My heart is singing. Thank you for the wow! Love you
 
Lieve Mariëlle, mijn gevoel is nog veel grootser dan deze woorden. Ik heb de dromenvanger opgehangen in mijn sprankelkeuken waar ik ook mijn sprankelsessies heb. Ik ben eindelijk vrij. Ik ben eindelijk helemaal thuisgekomen. Ik ben je diep dankbaar! Ik houd van je! Liefs
 
Waardering voor jouw authentiek zijn, genietend, mij uitnodigen, zien, omarmen in liefde. Thanxx
 
Als een kristal ontvang je en geef je. Je bent fijn om vast te houden, te voelen en ervaren. Prachtig om te zien en magisch om mee samen te zijn. Jouw bereik is groots, oneindig, je eigen zijn is zo krachtig en uniek. Je Sprankelt, altijd, ALTIJD! That's what you do, that's what you are. Dank je hiervoor en voor nog veel meer!! Namasté
 
Bless you voor alle dingen die je nog in de wereld gaat zetten. Bless you voor de zaken die je al in de wereld zette. Dankbaar dat ik, dat ik daar deel van mag zijn.
 
Lieve Mariëlle en Arjen, hoe super is het om onvoorwaardelijk te kunnen genieten. Daar hebben jullie voor gezorgd. Ik ben jullie zeer dankbaar. Veel liefs
 
Ik kwam gister via via op je site en op je werk terecht van het Sprankelparadijs! Geweldig, dit is zo herkenbaar en voelt zo fijn om eindelijk te zien dat meer mensen hier mee bezig zijn en meer mensen weten en begrijpen dat dit zo is... je snapt vast wat ik bedoel, ik kan het moeilijk in woorden omschrijven wat ik nu voel... Veel plezier verder met dit mooie concept..
 
Ik heb me nog verder ‘ontwikkeld’ in verantwoordelijkheid nemen voor mezelf, en anderen de verantwoordelijkheid laten nemen voor zichzelf. Pleasen loslaten. Zorgen voor meZELF en anderen vanuit liefde hun proces gunnen. Met Mariëlle als super inspirerend voorbeeld daarin.
 
Ik heb ruimte en vrijheid voor mezelf gecreëerd. Rust en ontspanning. Balans. Eigenheid. Eigenwaarde, zelfvertrouwen. Steeds meer en meer onvoorwaardelijke liefde voor meZELF. Voor de menselijke delen in mij. Alles mag er zijn. Wauw wat een vrijheid geeft dat! Zoooooo trots op!!
 

Waar stroom je nu van over? Welk woorden willen gedeeld worden?
Wat wordt er door jou geleefd en beleefd dankzij de Sprankelcommunity?

Pin It on Pinterest

n/a