Sprankelstart

Geef jezelf een vliegende start met het GRATIS e-boek van Mariëlle.

 

Hier en nu ontwaken in jouw eigen unieke Sprankelparadijs. Hoe doe je dat? In dit e-boek neemt Mariëlle je een paar dagen mee in haar leven. Ervaar de Stroom en hoe fijn het is om die te volgen en te vertrouwen. Het lezen ervan geeft je een idee van wat Mastery of Alignment inhoudt en vormt de basis voor Mastery of Manifestation.

Door het aanvragen van het e-boek meld je jezelf automatisch aan voor onze Sprankelmail.  En dat is handig, want dan ontvang je voortaan een melding in je mailbox wanneer we nieuwe activiteiten aan de Sprankelagenda toegevoegd hebben. Daarnaast ontvang je de highlights van de Sprankelstroom, zodat je regelmatig weer even herinnerd wordt aan de Sprankelvibe en Sprankelvisie dat alles mogelijk is en je nu al in jouw unieke Sprankelparadijs leeft.

Ik heb veel aan jouw e-book. Ligt op mijn nachtkastje!  The shift van lineair naar circulair was the missing link. Thanks! 
 
Ik heb ruimte en vrijheid voor mezelf gecreëerd. Rust en ontspanning. Balans. Eigenheid. Eigenwaarde, zelfvertrouwen. Steeds meer en meer onvoorwaardelijke liefde voor meZELF. Voor de menselijke delen in mij. Alles mag er zijn. Wauw wat een vrijheid geeft dat! Zoooooo trots op!!
 
Een feest van herkenning je e-book! Ik heb het in 1 ruk uitgelezen. Wat een fijne laagdrempelige voorbeelden. Zelf wil ik ook graag mensen hun harten raken, ze verbinding laten maken met hun Zelf en vanuit daar met de ander. Ik wil graag een coach zijn voor mensen.
 
Hartelijk dank voor je mail en je e-book. Ik ben begonnen met lezen en ik weet niet hoe maar ik voel dat het klopt, dat het er is, dat ik het alleen nog maar hoef te erkennen. En alleen al door dit besef stroomt de vreugde in mij. Heel bijzonder. Ik ga graag met je mee in dit circulaire proces en kijk ernaar uit je te ontmoeten in het sprankelparadijs!
 
Begonnen met e-book. Dacht het even uit te lezen, maar na 10 bladzijden was de ontspanning en het loslaten zo groot dat ik moest stoppen. Wat intens. Ik dacht aardig ontspannen te zijn, maar het kan nog veel verder. Heb ondertussen nog wat gelezen. Zijn is alles wat ik wil. Het zijn niet de woorden op zich. Maar de energie.
 

Pin It on Pinterest

n/a