Sprankelparadijs

Een universum van mogelijkheden

 

Je zou kunnen zeggen dat het Sprankelparadijs vier afdeling kent. Maar eigenlijk zou je het beter interessegebieden kunnen noemen. Want het zijn geen strikt gescheiden afdelingen en alles loopt soms door elkaar heen. Hoe graag we het ook overzichtelijk zouden scheiden; in de praktijk levert dit alleen maar beperkingen op. Om onze intuïtie en inspiratie in het moment volledig te kunnen volgen, dienen we door geen enkele grens of afscheiding beperkt te worden. Wat er op dat moment wil ontstaan, zal ontstaan. De Ongelimiteerde Intelligentie die onze ontmoetingen organiseert, doet dit altijd met een perfectie die onze pet te boven gaat. Onszelf hieraan overgeven, levert de heerlijkste NU-momenten op.

De vier overkoepelende interessegebieden zijn als volgt:

 

Sprankelschool

Alignment Ervaring Opdoen

 

Onze Sprankelschool is vooral een plek waar je de ruimte krijgt om stap voor stap af te leren wat je aangeleerd is, zodat je je weer kunt gaan herinneren wat je wist op het moment dat je geboren werd. Want die kennis en die werkwijze is alles wat je nodig hebt. Je bent hier niet naartoe gekomen met een tekort aan wat dan ook. Je was en bent compleet en heel en perfect zoals je bent. Deze herinnering wordt het makkelijkste weer geactiveerd door het zien van het voorbeeld van anderen en door het ervaren van het gevoel dat je toestemming krijgt om weer te gaan zijn zoals je oorspronkelijk was.

Zoals Michael Jackson zei: “The greatest education in the world is watching the masters at work.” En wie voor jou ergens een master in is, dat bepaal jij. Wij zijn gewoon onsZelf. En wij zijn beschikbaar. We volgen onze eigen inspiratie. We doen wat voor ons goed en/of fijn(er) voelt. Jij hebt de leiding in jouw leven. Jij stelt de vragen. Jij hebt de verlangens. Jij bepaalt wat je NU wilt en waar je voor open staat. Wij helpen je door middel van ons voorbeeld, met onze energie, met onze aanwezigheid en onze intuïtieve communicatie om dit NU te ontvangen.

De twee overkoepelende interessegebieden van de Sprankelschool zijn op dit moment: Mastery of Alignment (Onvoorwaardelijk genieten van jouw NU) en Mastery of Manifestation (Bewust jouw ‘volgende’ NU creëren).

 

Samenvatting Centrale Focus

Mastery of Alignment & Mastery of Manifestation

 

 

N

Algemeen gevoel van Wel-Zijn

N

Landen in het NU (ontspannen)

N

Vrij van sociale conditionering

N

Onvoorwaardelijke zelfliefde

N

Stromende relatie met je Zelf

N

100% zorg voor eigen alignment

N

Shift van Lineair naar Circulair
Van ‘tijd’ naar NU Bewust Zijn

N

Specifiek gevoel van Wel-Zijn

N

Je intuïtie continu leren volgen

N

Authentieke vrije zelfexpressie

N

Meester worden over je brein

N

Het NU imprinten met wat je wilt

N

Sprongen maken in tijd & ruimte

N

Shift van 3D Zelf Zijn naar Multidimensionale Zelf Zijn

Aanbod Sprankelschool

Je creatiekracht (her)ontdekken

Er zijn drie situaties waarin je weer vertrouwd kunt raken met Leven vanuit Alignment:

1. In het contact met jezelf.
2. In contact met een ander.
3. In contact met een groep.

 

Sprankelaar

Zelf
Leven
Deelnemen
Sprankelleven

Sprankelcoach

1-op-1
Coachen
Organiseren
Sprankelsessies

Sprankelleider

Groep
Leiden
Ondernemen
Sprankelcirkel

Sprankelaar, Sprankelcoach of Sprankelleider worden?

Onze Sprankelschool is gericht op mensen die als Sprankelaar door het leven willen gaan. Hier doe je ervaring op met alignment, moeiteloos manifesteren en meester worden over je fysieke realiteit. Daarna kun je jezelf gaan aansluiten bij alle Sprankelcirkels die gericht zijn op het spelen met al deze mogelijkheden, om stap voor stap jouw Sprankelleven te realiseren. Wil je ook gaan werken als Sprankelcoach of Sprankelleider? Dan kun je gebruik maken van ons Sprankelpodium. Laat ons weten wat je verlangens zijn en we zullen zien wat geïnspireerd en heerlijk afgestemd voelt.

Sprankelleven

Je creatiekracht bewust gebruiken

 

Als je jezelf weer herinnert hoe Mastery of Alignment en Mastery of Manifestation werkt, dan kun je er volop mee gaan spelen. Je wilt nu gewoon lekker bij elkaar komen om er gebruik van te maken. Alignment in het algemeen is je basis en je weet hoe je er weer in terug kunt komen als je die energie van Wel-Zijn even niet ervaart. Nu ga je in groepjes, welke wij Sprankelcirkels noemen, bij elkaar komen om in te tunen op iets (een verlangen om iets te zijn, doen, hebben, ervaren) waar je specifiek mee in alignment wilt komen en blijven. Met elke Sprankelcirkel waar je onderdeel van bent, raak je vertrouwd met nieuwe frequenties die onderdeel zijn van jouw innerlijke Sprankelparadijs en Sprankelleven, hier op Aarde. En als je er innerlijk vertrouwd mee raakt, dan kan het niet lang duren voordat jouw externe wereld dit gaat weerspiegelen.

Sprankellab

Je creatieterrein laten uitbreiden

 

Het Sprankellab is de plek voor avontuurlijke pioniers. Voor hen die het gevoel hebben dat ze hun Sprankelleven eigenlijk al leven, maar nu gewoon benieuwd zijn naar wat er nog meer mogelijk is. Telepathie, leven op lucht, het derde oog verder ontwikkelen, ons lichtlichaam als voertuig gebruiken… Ons is niets te gek. We houden ervan om nieuwe gebieden te verkennen en grenzen te laten oplossen. Wij geloven dat alles mogelijk is. Wat zou jij willen dat mogelijk is? Sluit je aan bij een bestaande Sprankelcirkel of geef aan dat je graag een nieuwe Sprankelcirkel zou starten.

Sprankeltempel

Je Zelf als pure creatiekracht ervaren

 

Hoe meer we onszelf overgeven aan de flow, hoe meer we ons bewust worden van het feit dat we een ongelofelijk multidimensionaal wezen zijn in een fysiek lichaam. Onze essentie is pure onvoorwaardelijke liefde. En die liefde wil niets anders dan stromen. Die wil gebruik maken van de geneugten van het lichaam en alle zintuigen. Aanraken, ruiken, horen, proeven, geluid maken, zingen, bewegen, dansen, aangeraakt worden, voelen… Hoe meer we openen, hoe meer toegang we krijgen tot nieuwe dimensies van ons bewustzijn: visies, helder weten, gelukzaligheid… In de Sprankelcirkels van de Sprankeltempel ligt de focus op het genieten en gebruik maken van onze kosmische connecties en goddelijke lichamen om te co-creëren als multidimensionale wezens.

Centrale Gedachte

Mastery over Physical Reality

Engelse originele Quote

“Mastery over physical reality doesn’t necessarily mean that you alter it. Mastery over physical reality means you don’t care if it changes or not. When you understand that you can be in bliss regardless of what’s going on in physical reality, then you have mastered physical reality.”

Meesterschap over Fysieke Realiteit

Nederlandse vertaalde Quote

“Meesterschap over fysieke realiteit houdt niet persé in dat je het verandert. Meesterschap over fysieke realiteit houdt in dat het je niet uitmaakt of het verandert of niet. Wanneer je begrijpt dat je zielsgelukkig kunt zijn ongeacht wat er gebeurt in je fysieke realiteit, dan ben je meester geworden over fysieke realiteit.”

— Bashar (gechanneld door Darryl Anka)

 

Pin It on Pinterest

n/a