Sprankelpodium

Word wie je werkelijk Bent
Deel jouw Sprankeltalent

 

We houden ervan om mensen een podium te bieden; de ruimte om te kunnen ontvangen. Dit doen wij op diverse manieren. Je kunt zelf van dit podium gebruik maken en je kunt meegenieten van wat er allemaal gebeurt zonder zelf echt in de schijnwerper te staan. Je bent volledig vrij. Wij zien je sowieso sprankelen in jouw droomleven.

Hieronder volgt een overzicht van de diverse podia die we je bieden:

Sprankelcirkels

Gelegenheid om jezelf te ervaren en (alles wat je wenst) te ontvangen in een groep, onder (bege)leiding en met behulp van de aanwezigheid van een Sprankelleider.

Sprankelsessies

Gelegenheid om jezelf te ervaren en (alles wat je wenst) te ontvangen in een intieme setting, onder (bege)leiding en met behulp van de aanwezigheid van een Sprankelcoach.

Sprankelstroom

Gelegenheid om jouw inspiratie in de vorm van een artikel, audio, video, foto of quote te delen met ons publiek. Leden van ons Sprankelteam krijgen de mogelijkheid om bij te dragen aan de oneindige Sprankelstroom van het Sprankelparadijs.

Sprankelprojecten

Gelegenheid om bij te dragen met jouw Sprankeltalent en overvloed in vele vormen aan onze Sprankelprojecten. Er staat nog zoveel te gebeuren. Onze inspiratie is eindeloos.

Sprankelcommunity

Gelegenheid om gebruik te maken van alle voordelen van onze Sprankelcommunity en het netwerk dat we samen vormen. En het online platform om je bedrijf te presenteren aan het publiek van het Sprankelparadijs en het complete netwerk om hen heen.

Daarnaast biedt deze pagina je een podium om jezelf te presenteren aan ons.

Hier bieden we je de gelegenheid om van jezelf te laten horen en jouw visie, verlangen en vibratie met ons te delen. We zijn benieuwd naar jouw Sprankeltalent en horen graag wat je van plan bent.

Misschien droom je ervan om onderdeel te worden van ons Sprankelteam van zelfstandige Sprankelcoaches en Sprankelleiders, of van de organisatie op de achtergrond. Of zou je graag bijdragen aan een Sprankelproject, of een plekje krijgen op onze Sprankelcommunity site met jouw bedrijf, diensten en/of producten.

Of misschien zou je gewoon eens de ruimte willen krijgen om uit te proberen wat je van plan bent. Jouw unieke Sprankelcirkel, Sprankelsessie of Sprankeltalent willen aanbieden en delen om te zien hoe dat bevalt en wat er van komt. Misschien alleen aan ons als organisatie van het Sprankelparadijs, of misschien wel aan ons (hele) publiek…

We zijn gek op mensen die initiatief nemen vanuit hun eigen alignment. We zijn nieuwsgierig en we leren jou en je verlangens graag beter kennen. Vandaar dat we je uitnodigen om gebruik te maken van ons Sprankelpodium en deze stappen te volgen:

Sprankelpodium stappen:

Stap 1

Neem een kort filmpje op van jezelf waarin je vertelt over je verlangen alsof het al zo is. Je neemt ons ongeveer 5 minuten mee in de ervaring die jij graag zou beleven en delen.

Stap 2

Upload dit filmpje naar YouTube en zet de instelling op verborgen, zodat alleen de mensen met de link het filmpje kunnen zien. Kopieer deze link.

Stap 3

Stuur de link met een kort berichtje via onderstaand formulier naar ons. Vertel ons in dit bericht wat je graag zou willen, wat je vraag is en/of waar we je bij zouden kunnen helpen. Wees zo specifiek als je kunt zijn vanuit een heerlijk gevoel, zonder dit te forceren.

Stap 4

Blijf in de energie van wat je wilt alsof het al zo is (want dat is ook zo) en volg je verdere inspiratie. Blijf doen wat je leuk vindt en waar je van geniet. Sprankel en straal! 🙂

Stap 5

Wij reageren op je filmpje en bericht vanuit onze inspiratie. Dit kan van alles zijn. Maar net wat ons ingegeven wordt. Daar vertrouwen we altijd op. Hoe dan ook helpt deze ervaring je  om meer en meer te landen in de energie van wie je wilt zijn.

Heb je er zin in? Veel plezier ermee! 

We kijken uit naar je bericht.

 

Pin It on Pinterest

n/a