Overzicht van de verschuivingen in je bewustzijn

Hieronder volgt een overzicht van de verschuivingen in je bewustzijn en de manier waarop je de dingen vervolgens ziet, ervaart en benadert, wanneer je gaat leven vanuit een 5D bewustzijn. Wat dit in de praktijk allemaal precies inhoudt, dat kun je alleen maar ervaren en zelf ontdekken, in je eigen tijd en tempo. In het Sprankelparadijs ondersteunen we je graag bij deze Shift die je zal doen herinneren dat je Leeft in Ultieme Vrijheid en je weer doet stappen in het volledige besef van je Meesterschap over Fysieke Realiteit.

 

Voorlopers in de Shift

Jij kunt een van de voorlopers zijn tijdens deze Shift en het voorbeeld zijn voor anderen, als dat is wat je wenst en je leuk lijkt om te ervaren. Als je dit nu leest is de kans groot dat het je verlangen is om zo iemand te zijn. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, ook al ben je de enige die deze innerlijke shift kan laten plaatsvinden.

Ondersteuning bij jouw Shift

Er is geen haast. Stap voor stap zal alles zich ontvouwen. Er is geen ontkomen aan. Maar je kunt het jezelf wel veel makkelijker en leuker maken door jezelf te omringen met mensen die jou al voorgegaan zijn in deze transformatie. Bekijk hier onze Sprankelagenda voor de mogelijkheden.

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Miss Moeiteloos | Sprankelparadijs Initiator | Wet van Aantrekking Specialist
Ik verken het leven vanuit de 5e dimensie en speel met de ongelimiteerde mogelijkheden van het magische kwantumveld waarin we leven. Ik ben de creator van het Sprankelparadijs, facilitator van Sprankelcirkels en aanbieder van diverse Sprankeldiensten en producten. Onze realiteit volgt ons voorbeeld, dus laten we er iets moois van maken!

Laatste berichten van Mariëlle Duijndam (toon alles)

Pin It on Pinterest