Ons Sprankelteam in Italië

Een stromende samenwerking

Soms ontmoet je mensen die met al hun dromen, visies, verlangens, passies en kwaliteiten zo goed op die van jou aansluiten, dat het niet meer dan logisch is dat je gaat samenwerken. Vier levens die op het juiste moment bij elkaar kwamen om samen en individueel te doen wat ze het allerliefste willen doen. Zo ging het ook met de ontmoeting tussen Mariëlle & Arjen en Heidi & Koen. Twee stellen die beide al jaren op hun eigen pad aan het pionieren waren.

Mariëlle & Arjen vanuit Nederland en Heidi & Koen in eerste instantie in België, totdat ze in 2015 naar Italië emigreerden omdat ze in het Groene Hart van Umbrië hun eigen ziel weer terugvonden en deze wilden volgen tot waar het hen ook zou leiden. Beide stellen gingen het onbekende tegemoet, lieten alles achter zich wat ze kenden en openden zich voor het avontuur dat Leven vanuit je Hart heet. Zonder zekerheden van buitenaf, maar met een krachtig innerlijk kompas.

En toen ontmoetten ze elkaar en viel alles op z’n plek…

Het Sprankelparadijs is een initiatief van Mariëlle & Arjen. UmbriaSoul is een initiatief van Heidi & Koen. Beide sluiten perfect op elkaar aan. Waar het Sprankelparadijs voornamelijk gaat over het verbinden met jeZelf en jouw innerlijke paradijs, zodat deze droom ook echt op aarde kan landen; zo ligt de focus van UmbriaSoul met name op het verbinden van mensen met elkaar en het creëren van de ruimte waarin kruisbestuiving kan plaatsvinden, om vervolgens samen allerlei projecten te realiseren. Je snapt dat dit een Match Made in Heaven is!

Het is onze intentie om innerlijke en externe verbindingen te creëren, nationaal en internationaal, zodat het gevoel van een wereldwijde familie kan groeien, waardoor je jezelf gedragen voelt en hieraan bij kunt dragen, op jouw eigen unieke manier.

Wie zijn wij?

Onze talenten in beeld

Mariëlle Duijndam

Initiator Sprankelparadijs
Zorgt ervoor dat wat je wenst en wat je energetisch uitzendt een match is met elkaar. Een magnetische bruggenbouwer die dromen helpt te realiseren met een helend, verhelderend, verdiepend en vernieuwend effect. Sterke communicator, en zeer intuïtief & sensitief.

 • Sprankelcirkel begeleider 100%
 • Sprankelcommunity leider 90%
 • Vernieuwend ondernemerschap 80%
 • Interactieve Sprankelspreker 70%

Arjen Tolk

Initiator Sprankelparadijs
Heeft een grote liefde voor mensen & gezelligheid en het creëren van allerlei leuke activiteiten. Hij is degene die je zoekt als je de omgeving wilt verkennen met je eigen blije tour guide. Daarnaast een baken van rust en stabiliteit en een geweldig luisterend oor.

 • Tour guide 100%
 • Activiteiten organisator 90%
 • Gezellige gesprekken 80%
 • Baken van rust 70%

Heidi de Gols

Initiator UmbriaSoul
Is een bron van positiviteit en bruisende energie. Mensen met elkaar verbinden kan zij als geen ander. Een visionair en een catalysator van projecten. Gastvrouw en spil in het web. Altijd zin in een gepassioneerd gesprek en ziet mogelijkheden voorbij wat je zelf al dacht.

 • Intuïtieve verbinder 100%
 • Catalysator van projecten 90%
 • Gastvrouw en gastvrijheid 80%
 • Visionair leiderschap 70%

Koen Verstuyft

Initiator UmbriaSoul
Met een grote liefde voor voeding, gezondheid en schoonheid is hij onze tovenaar in de keuken. Daarnaast stylist van sfeer en gezelligheid in onze ruimtes. Een rustgevende man in contact met zijn gevoel, intuïtie en creatieve zelfexpressie.

 • Keukentovenaar 100%
 • Sfeer & Schoonheid creator 90%
 • Balansbrenger in lichaam en geest 80%
 • Creatieve projecten 70%

Tijdloos Samen Zijn

Daar houden we van. Dingen magisch laten ontvouwen vanuit de inspiratie in het moment. Ons laten leiden door ons hart en wat energie geeft. Overstromen vanuit overvloed.

Innovatieve Ideeën

Wij voelen ons pioniers in een Nieuwe Tijd en dragen met onze innovatieve manieren van samenwerken graag bij aan een wereld waarin mannelijk & vrouwelijk meer in balans is.

Wereldwijd netwerk

Onze focus ligt op een wereldwijd netwerk. A global family conciousness. Al onze initiatieven dragen hieraan bij, voor jou persoonlijk en voor ons allen als collectief.

Heldere Communicatie

We houden van transparantie en heldere communicatie. Door eerlijk te zijn naar elkaar over wat we denken en voelen, ontwikkelen we met elkaar steeds verder door.

Pin It on Pinterest

n/a