Een Sprankelstroom

Als iemand aan je vraagt, “Wie ben je?” zeg hen: “Ik ben prachtig, ik ben helder, ik ben goed in wat ik doe, ik hou van het leven, ik hou van mensen, ik ben blij met mezelf.”

— Abraham-Hicks

Wie ik ben is een continu veranderend iets. Ik ben vooral een Stroom en ik geniet ervan om die Stroom in een prachtig fysiek lichaam en een wonderlijke wereld te zijn, en haar in alle vrijheid te ontvangen en tot expressie te brengen. Als je denkt dat je me kent, ben ik het volgende moment weer anders. Net als wij allemaal. Ik houd ervan om elkaar fris te ontmoeten, keer op keer opnieuw.

Wereldwijde Tempel van Overvloed

Ik geloof dat ik geboren ben met de visie van het Sprankelparadijs in mij. Dit is wat ik altijd heb willen doen. Dit is waar ik over gedroomd en naar verlangd heb. Een Tempel van Overvloed creëren, een plek waar men kan leren creëren wat men maar wil. Aangepast aan deze tijd: een beweging die moeiteloos wereldwijd gaat en gedragen wordt door vele gelijkgestemden. Samen spelen met de mogelijkheden van deze tijd-ruimte-realiteit, naar hartenlust manifesteren en mezelf tegelijkertijd met anderen ongelofelijk vermaken.

Afgestemd raken op wat je wilt ervaren

Ik hou van de quote van Abraham-Hicks hieronder, van de Cancun landcruise in 2016 waar Arjen en ik persoonlijk bij waren. Het resoneert zo diep met wat ik ontdekt heb in mijn eigen leven. Het draait allemaal om onze eigen verlangens. En iets waar ik van houd om te doen is het helpen van anderen bij het vinden van de vibratie die een match is met wat zij willen. Het is zó leuk om samen in deze nieuwe vibrationele en fysieke realiteiten te arriveren!

Leven in Ultieme Vrijheid

Mijn hoofdfocus zal altijd zijn: mezelf de vrijheid toestaan om mijn eigen intuïtie te volgen in het Nu, zodat ik mezelf in alignment kan houden met meZelf – met de eeuwig ontwikkelende en expanderende Vortex versie van mij én jou. De versie van ons die vibrationeel aligned is met onze BronEnergie Essentie en nieuwste meest opwindende verlangens. En ik houd ervan om een levend, inspirerend voorbeeld hiervan te zijn, als natuurlijk gevolg.

Het Spel van Creatie Spelen

“Als we samenkomen raken we vaak in die filosofische discussies en gaan dan steeds dieper in op hoe het allemaal werkt. Maar NU is het tijd om HET SPEL VAN CREATIE te spelen. Nu is het tijd om de mathematische begrippen toe te passen. Nu is het tijd om de filosofische wortels toe te passen. Nu is het tijd om de ‘ontvangende modus creator’ te zijn die je bent en deze te focussen richting iets wat ertoe doet voor JOU. Want wat ertoe doet voor jou is Alles Wat Ertoe Doet. Wat ertoe doet voor jou is ALLES wat er toe doet. Jullie worden zulke dienaars van het volk, jullie worden zulke leraren van het volk… Wij willen dat jullie het gevoel ervaren van de energie die werelden creëert die door jullie heen stroomt en we willen dat jullie die specifiek en egoïstisch laten stromen in de richting van iets dat er voor jou toe doet. En terwijl je dat doet zullen wij je helpen merken of je het laat stromen of dat je het op een bepaalde manier geblokkeerd hebt. We zullen je helpen om de vibratie te vinden die een match is met wat je bedoelt. Want wij hebben de Vortex gezien. We weten wat erin zit.”

— Abraham-Hicks

Gathering of Teachers

Het is mijn intentie om alle coaches en leraren van de Nieuwe Tijd aan te trekken en samen een waanzinnig Sprankelparadijs op Aarde te creëren. Moeiteloos en met heel veel plezier. Door iedereen de ruimte te geven om te doen wat hij/zij het allerliefste doet én de ruimte te creëren waarin je aan anderen kunt uitbesteden wat niet tot jouw kernkwaliteiten behoort. Zo komen we allemaal het beste tot ons recht.

Movement of Allowing

Wanneer zoveel mensen gaan samenwerken vanuit een open, stromende Staat van Zijn, dan kunnen we met z’n allen gaan toelaten waar we van dromen en om gevraagd hebben. Het is niet ons werk om te realiseren wat we willen. Het is ons werk om te ontspannen, zodat we kunnen ontvangen. Alles staat al voor ons klaar. Laten we gaan genieten van het moeiteloos ontvouwen van ons pad. En hoe meer mensen hier een voorbeeld van worden, hoe meer mensen automatisch zullen volgen. En zo ontstaat er een beweging van ontspanning, opluchting, genieten, creatieve zelfexpressie en prachtige bijeenkomsten die onze mooiste dromen overstijgen. Hier en NU.

Wat een ongelofelijk gave tijd om hier op Aarde te zijn, vind je niet? Dit is de Tijd van het Ontwaken. En wij zijn erbij! 🙂

Pin It on Pinterest

n/a