Sprankelvisie

Het universum volgt jouw visie
Kies duidelijk en met precisie

 

NU

is het begin,
van een unieke wereld,
die door jou persoonlijk,
geschapen wordt.

— Mariëlle Duijndam

 Sprankelvisie Kiezen

In welke wereld wil je wonen?

Wij hebben alles zelf voor het zeggen.
We zijn Bron, we zijn God, we zijn Creators.

Wij bepalen onze verhalen.
Wij bepalen wat de wereld is waarin we leven.

Dat recht hoeven we niet te verdienen.
Dat is ons al gegeven.

De vraag is wat je er vandaag mee wilt gaan doen.

Wat voor wereld wil je vandaag scheppen?

Sprankelparadijs Visie

Hemel op Aarde – Een waar Sprankelparadijs

 

Mensen zijn gelukkig. Ze leven, creëren en spelen samen. Iedereen heeft toegang tot zijn eigen innerlijke bron van middelen. Vanuit die vibrationele voorraad kan iedereen putten. Met elkaar delen we wat we uit onze eigen bron getoverd hebben. Creativiteit stroomt alom. De vreugde van zelfexpressie straalt overal vanaf. De mooiste dingen worden gecreëerd. Alles en iedereen krijgt de ruimte om te bestaan en te evolueren.

Het contrast van al die verschillende creaties en keuzes wordt gebruikt ter inspiratie. Vol waardering kijken we om ons heen om te zien wat er allemaal nog meer mogelijk is. Ideeën waar we nog niet eerder aan gedacht hadden, dingen die we nog niet eerder voor mogelijk hielden. Door naar elkaar te kijken zien we voorbeelden van hoe wij het ook graag zouden willen. Maar ook voorbeelden van hoe wij het persoonlijk liever niet willen. Al die informatie is even waardevol, want het brengt ons vanzelf op nieuwe ideeën.

Onze ideeën zijn ons kostbaarste bezit. Het is de reden dat we naar deze tijd-ruimte dimensie toegekomen zijn. En daar zijn we ons heel bewust van. Zoveel keuzemogelijkheden, zoveel contrast ter inspiratie vind je nergens anders. We voelen ons gezegend met de rijkheid van ons bestaan. En we maken er dankbaar gebruik van.

Zodra we een nieuw idee hebben, rondom iets dat we graag zouden ervaren om te Zijn, Doen of Hebben, geven we het onze onverdeelde aandacht. Het maakt ons blij, we voelen onze Stroom, onze Bron Energie door ons heen stromen. De intensiteit ervan is heerlijk. Hoe specifieker we focussen, hoe sneller de energie door ons heen stroomt, en dat is een ontzettend opwindend, goddelijk gevoel. We gaan steeds harder en harder…

Wanneer we een creatie helemaal ervaren en doorleefd hebben, dan zijn we op een gegeven moment weer toe aan iets anders. Dan krijgen we zin om op iets anders te focussen. Nooit vanuit een gevoel van tekort, want dat kennen we niet. De enige reden waarom we focussen is omdat we zin hebben in iets anders dan we nu ervaren, vergelijkbaar met een rijk buffet aan eten waar je regelmatig naar terug keert om iets anders te kiezen waar je op dat moment trek in hebt. Zo spelen wij met ‘realiteit’.

Het is een dolle boel in het Sprankelparadijs. Als kinderen fantaseren en manifesteren we erop los. Het voelt alsof we op vakantie zijn, in een prachtige, heerlijke, fysieke wereld! Wat ook zo is… 🙂

Je bent van harte welkom!

Warme sprankelgroet,

Mariëlle Duijndam

Pin It on Pinterest

n/a