Vind je het leuk om een Stroom van Waardering te delen? Dan kun je dat hier doen. Als je waardering voelt voor dingen en je staat hier extra (lang) bij stil, dan is dat de meest moeiteloze manier om meer en meer en meer van alles wat je waardeert in je leven te laten stromen.

Dus begin met wat er als eerste in je opkomt en laat de Stroom van Waardering dan vanzelf opbouwen. Waarbij je waardering over alles kan gaan wat je (al) hebt, bent en doet, maar ook over wat je (nog) niet hebt, bent en doet. Maar eigenlijk dus al wel hebt, bent en doet als vibrationele realiteit in een andere tijdlijn. Door aandacht te geven aan die tijdlijn shift je als vanzelf naar die tijdlijn waardoor je de fysieke manifestatie ervan ook gaat ervaren. Zo simpel is het gewoon. Maak er gebruik van zoveel je wilt!

Ik voel waardering voor…

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Miss Moeiteloos | Sprankelparadijs Initiator | Wet van Aantrekking Specialist
Ik verken het leven vanuit de 5e dimensie en speel met de ongelimiteerde mogelijkheden van het magische kwantumveld waarin we leven. Ik ben de creator van het Sprankelparadijs, facilitator van Sprankelcirkels en partyhost van de Sprankelcommunity; een Sprankeloase vrij van tijd en ruimte waarin je kunt shiften van werkelijkheid zo vaak en zoveel je wilt. Onze realiteit volgt ons voorbeeld, dus laten we er iets moois van maken!